Note to self: Be careful what you lovar barnen


På instagram skrev jag denna konversation som jag hade med Harry. Min kusin Matilda frågade om Harry även har ensamrätt på att kalla mig Snippis, eller om andra får göra det. Jag lovade fråga, och Harry hälsar att ”alla ska kalla dig Snippis mamma”. 

Linus började direkt, och nu har jag liksom ett nytt smeknamn. Barnen har glömt bort det tack och lov men Linus kommer kalla mig Snippis för all framtid.

Kom på en sak nu. Just SMEKnamn blir komplicerat i kombination med Snippis. Får bilder i huvudet. 

HAH. Nu har ni också samma bilder i huvet. 

 1. Hahaha. För mig är du svansis. Har förresten inte terrat dig på ett tag om just det. Ska genast börja igen.

 2. Ella skriver:

  Hahahaha ja dör!!!!

 3. Fia skriver:

  För några år sen fanns en ”överklassgenerator” på nätet. Man skrev in för- och efternamn och så slumpades ens överklassbakgrund fram. Mitt namn blev… Fittis? Min man har ej glömt detta, det är minst tre år sen haha.

   1. T skriver:

    Hahaha! jag blev ”Pittis”

   1. Haha åh, vet inte om den nyheten är bra eller dålig.

 4. Lena skriver:

  Jag älskar dig Snippis! ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..