Annikasan hälsade på

Appen strular så jag kan inte skriva så mycket nu men jag är glad för det eftersom jag ändå inte hade något att skriva. Men jag hade en klänning på mig och inte samma skelettisha som jag haft fem dagar i sträck. Vilket ju är en liten seger värd att fira.

 1. Nina skriver:

  Superfin långklänning du har! Vars har du hittat den?

 2. Sofia skriver:

  Hallå, det är ju jättebra att ha på sig samma kläder typ hela tiden! Tror jag gick förbi dig på Åhlens City häromdagen och kände igen dig (om det nu var du vem vet) i princip endast pga du hade hatt och typ slängiga (?) kläder på dig. Asså kände igen dig i övrigt också, men det var det som fick mig att tänka att det var du, ja du fattar. Länge leve att ha ca samma outfit hela tiden!

 3. Men å, så mysigt det ser ut! Jag får semester i eftermiddag. (JIPPIE!!) Sen bär det av mot Jämtland för 1,5 veckas ledighet. (jo, jag ska ha mer semester i sommar, men vi börjar lite lugnt 😉 )
  Kram

 4. Frida skriver:

  NÄÄÄÄR ska Annikasan börja blogga igen? När ska ni flytta ihop och bli ett perfekt radarpar + män + barn?

 5. Måste bara börja säga att jag älskar din blogg ! Kan typ seri kolla 10 ggr om du har uppdaterat ? stalker?…

  Men har iaf en fråga ! Hur kommer det sig att six inte är med på alls så mycket bilder längre? 🙂
  Och använder han fortfarande klänningar? ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..