ANNONS

Bloggträff!!!

/

Sixten och jag är hemma i Stockholm över helgen. I förrgår var det bloggträff på Bonnier tidskrifter, där jag bloggar. Och även jobbar på dagarna. Här är mina kollegor. Jag lyckades inte hålla koncentrationen ser jag.

knivlisa

Min geniala vän Hej Hej Vardag var där.

img_4748.jpg

Vi gjorde en ny ”Om vuxna betedde sig som barn”-film som ni kan se på våra instagram (knivlisa och hejhejvardag)

img_4653.jpg

Hejhej berättade att vissa har en gen som gör att man inte känner att ens urin luktar sparris efter att man käkat sparris. Jag trodde jag hade den, sedan kissade jag och upptäckte att jag verkligen inte har den genen.

Sedan sov jag och Six hos Snygg-Lyx-Mia.

img_4688.jpg

Och i går hade vi en dag på stan eftersom han som sagt varit för mycket i naturen på sistone. Eller om det är jag, så lätt att blanda ihop.

Konstig sak: Jag frågade om Sixten ville gå till Mc Donald’s och han visste inte vad det var? Det låter ju otroligt hedervärt, men vi tjoffar ju alltid in en hög cheeseburgare på drive-in utan att prata om ursprunget.

I alla fall, jag sa att det var något spännande, och han gick runt och pekade. Är det DÄR Mc Donald’s? Det DÄR? Det där? Vid ett tillfälle skrek han: JAG HAR HITTAT MC DONALD’S!!

Han trodde det var den här killen.

img_4696.jpg

Älskade Sixten mer än någonsin då. Jag sa att det var ett ställe som började på M.

Då skrek han: DÄR! JAG HAR HITTAT DET.

img_4697.jpg

Då älskade jag honom ännu mer.

Sedan hittade vi inte något och gick till TGI i stället.

snapseed-118.jpg

img_4702.jpg

Sen åkte vi hem. Bra himmel från vår balkong.

img_4750.jpg

Sedan somnade inte Sixten förrän 23:30.

Men thanks to snapchatfiltren pallade jag. 

img_4754.jpg

2
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00