ANNONS

Sixtens teori om bullsocker

/

img_4858.jpg

SÅ skönt att det regnar i dag. I går hängde vi på stranden hela dagen. Alltså det är ju inte kul att bygga sandslott. Det jobbigaste med föräldraskapet faktiskt. Efter ett av slotten bönade jag om att få en kvarts paus. Han förhandlade ner pausen till fem minuter.

img_4855-1.jpg

När jag verkligen inte orkade vara ute mer vägrade han gå in pga är barn. Jag var tvungen att muta med att vi skulle baka bullar. Sjuk sjuk grej att göra när det är varmt men det gjorde vi i alla fall. Hela denna plåt har Sixten kavlat smetat, rullat och skurit själv.

img_4860.jpg

Han ville inte ha pärlsocker på eftersom ”Om någon vill hitta in till mitten ser de inte vilken väg de ska ta då”.

Sant, om det snöar så mycket att man inte ser vägen plogas den ju vanligtvis, samma sak ska självklart gälla för bullar.

1
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00