ANNONS

Mjukost är bästa picknickgrejen

/

sponsorskylt (1)_Kavli

Vi tältar rätt mycket. Och har picknick. Det jobbiga med picknick är att man måste fixa saker innan. Och jag är ganska lat och ofixig av mig. Om man till exempel måste göra mackor innan leder det med all säkerhet till att jag INTE vill gå på picknick.

SÅ bra att bara kunna packa ner mjukosttuber och bröd, så får de göra sina egna mackor bäst de behagar.

Minimal vuxeninsats, maximal idyll!

img_3264.jpg

Man måste inte ha tusen mjukosttuber, men det ger ju mer idyll. Just saying.

img_3265.jpg
img_3269.jpg

Sixten gillar skinkosten mest.

img_3266.jpg

img_3260.jpg

Det dåliga med idén ovan var att Sixten tror att det är en normal strandaktivitet  att spruta ut mjukost på gräset och sanden. Sedan denna bild togs har han sagt ”Ska vi gå ner till stranden och spruta ost?” minst tre gånger. Det finns inte riktigt något bra svar på varför man inte ska göra det. Det är kul, vi har en miljard tuber, mamma gör det och alltså får man.

img_3261.jpg
img_3268.jpg

7
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00