Mjukost är bästa picknickgrejen

sponsorskylt (1)_Kavli

Vi tältar rätt mycket. Och har picknick. Det jobbiga med picknick är att man måste fixa saker innan. Och jag är ganska lat och ofixig av mig. Om man till exempel måste göra mackor innan leder det med all säkerhet till att jag INTE vill gå på picknick.

SÅ bra att bara kunna packa ner mjukosttuber och bröd, så får de göra sina egna mackor bäst de behagar.

Minimal vuxeninsats, maximal idyll!

img_3264.jpg

Man måste inte ha tusen mjukosttuber, men det ger ju mer idyll. Just saying.

img_3265.jpg
img_3269.jpg

Sixten gillar skinkosten mest.

img_3266.jpg

 

img_3260.jpg

Det dåliga med idén ovan var att Sixten tror att det är en normal strandaktivitet  att spruta ut mjukost på gräset och sanden. Sedan denna bild togs har han sagt ”Ska vi gå ner till stranden och spruta ost?” minst tre gånger. Det finns inte riktigt något bra svar på varför man inte ska göra det. Det är kul, vi har en miljard tuber, mamma gör det och alltså får man.

img_3261.jpg
img_3268.jpg

 

 1. ”Ska vi gå ner till stranden och spruta ost?”
  HAHAHAHAHA!!!

 2. Hej! Skulle du kunna fixa så man ser hur många kommentarer inläggen har? Jag brukar tycka att bloggares (speciellt dina) kommentarsfält är halva läsningen, men nu registrerar min hjärna automatiskt att dina inlägg inte har några kommentarer och jag missar dina läsares roliga berättelser. Det blir liksom lite jobbigt att läsa varje inlägg separat. Ha det bra!

  1. Lena skriver:

   Vid rubriken för varje inlägg står hur många kommentarer det är.

   1. Tack!! Men håller med om att det vore enklare om det stå där nere..

    1. Lena skriver:

     Ja det vore logiskt!

 3. Det är verkligen mysigt med picknick!

 4. Sanna skriver:

  Appråpå mjukost i gräset. Jag skulle tvätta upp en tröja lite snabbt i handfatet, tröjan hade jag ju självklart på mig så tar av mig den och börjar skölja den under vattenkranen… I samma stund detta sker inse jag att min 2,5åring står precis brevid och tittar på med stooora ögon… Du kan ju gissa vad hon har gjort varje gång hon gått in i badrummet sedan dess ??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..