ANNONS

Nattens sömnprat

/

Linus har pratat i sömnen igen! Det var så länge sedan att ni har slutat fråga om det (mest för att vi sovit i olika rum så länge) (flera år) men här har ni!:

Linus: Je pretoere le chasieeere su chapeau la dreneuerle savauseau.

Jag: Va? Vem pratar du med?

Linus: Ingen.

Jag: Du pratar med dig själv?

Linus: Ja, det flyter på så bra.

Jag: Du vet att du inte kan franska va?

Linus: Äh.


Ps. Vet ni vad jag skulle bli suuuuperglad för? Om ni likear min facebooksida. Jag skapade den för något år sedan för att lägga ut blogginläggen där, och andra specialsaker som inte finns på bloggen. Jag har dock bara brytt mig om att lägga ut i snitt typ var 20:e inlägg. Men har blivit bättre på det den senaste tiden. Framför allt så älskar jag att se vilka ni är, och människorna som likear inläggen på Facebook älskar jag mycket mer än alla andra människor. TACK!

3
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00