Nattens sömnprat

Linus har pratat i sömnen igen! Det var så länge sedan att ni har slutat fråga om det (mest för att vi sovit i olika rum så länge) (flera år) men här har ni!:

Linus: Je pretoere le chasieeere su chapeau la dreneuerle savauseau.

Jag: Va? Vem pratar du med?

Linus: Ingen.

Jag: Du pratar med dig själv?

Linus: Ja, det flyter på så bra.

Jag: Du vet att du inte kan franska va?

Linus: Äh.


Ps. Vet ni vad jag skulle bli suuuuperglad för? Om ni likear min facebooksida. Jag skapade den för något år sedan för att lägga ut blogginläggen där, och andra specialsaker som inte finns på bloggen. Jag har dock bara brytt mig om att lägga ut i snitt typ var 20:e inlägg. Men har blivit bättre på det den senaste tiden. Framför allt så älskar jag att se vilka ni är, och människorna som likear inläggen på Facebook älskar jag mycket mer än alla andra människor. TACK!

  1. Elina skriver:

    Jag har inte facebook (eller andra sociala mediegrejer heller för den delen) men likear dig likväl! 🙂

    1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  2. Anna skriver:

    Haha, va kul att din man pratar ”franska” i sömnen. Min man pratar tyska i sömnen. Helknäppt!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..