ANNONS

Harrys klädkrav

/

Harry är ju EXTREMT klädmedveten. Han har alltid väldigt tydliga åsikter om vad han ska ha på sig och inte. Vilket ju är positivt så jag brukar låta honom få ha på sig det han vill även om det krävs att jag måste leta i hundra år och tvätta i något himla handfat med kallvatten och komma jätteförsent. *martyr*.

Senaste tiden har han älskat en Arsenaltröja. ”Jag måste ha fotbollskläder som spelarna annars blir jag ledsen.”

img_6157.jpg

Tack och lov vill han fortfarande ha klänningar och sina älskade vantar (Elsahandskar) som han haft på sig typ varje dag hittills i sommar.

img_4594-1.jpg

I dag sa han: ”Jag och du ska vara likadana på magen i dag.” Och förväntade sig att jag skulle förstå. Och blev väldigt arg när jag inte förstod. ”DU SKA FÖRSTÅ VAD JAG MENAR.” Till slut sa han något om tröja med rött på sig, och då kopplade jag.

Jag hade typ glömt att vi hade likadana tröjor, men det hade så klart inte han eftersom vi hade dem på oss en gång förra året?

img_6253.jpg

img_6254.jpg

Fotograf: Sixten

6
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00