ANNONS

Har jag slutat amma?

/

Harry kallar mina bröst för Ammtårtor. Helt logiskt. För de är goda och ser ju ut som tårtor med en ros i mitten. Här förklarar han hur han tänker:

Sixten fick vänta länge på torkning som ni hör. Jag är gräsänka sedan i tisdags. Och barnen somnar aldrig innan 23. Bonusinfo från martyren.

I alla fall. Jag tror att jag har slutat amma. Jag vet liksom inte när det hände vilket är bra eftersom det är HEMSKT att tänka ”det här är sista gången”. Tror jag, har nog aldrig gjort det. Han glömde liksom bort det en dag, och kom inte ihåg det mer. Eller kom ihåg och kom ihåg, han sket väl i det förmodligen. Tårtorna till trots.

7
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00