Har jag slutat amma?

Harry kallar mina bröst för Ammtårtor. Helt logiskt. För de är goda och ser ju ut som tårtor med en ros i mitten. Här förklarar han hur han tänker:

Sixten fick vänta länge på torkning som ni hör. Jag är gräsänka sedan i tisdags. Och barnen somnar aldrig innan 23. Bonusinfo från martyren.

I alla fall. Jag tror att jag har slutat amma. Jag vet liksom inte när det hände vilket är bra eftersom det är HEMSKT att tänka ”det här är sista gången”. Tror jag, har nog aldrig gjort det. Han glömde liksom bort det en dag, och kom inte ihåg det mer. Eller kom ihåg och kom ihåg, han sket väl i det förmodligen. Tårtorna till trots.

 1. Ingela skriver:

  Mina ser nog mer ut som småplättar med ett hallon i mitten, haha. Eller mitten och mitten, som om hallonet halkat ner en bit…

 2. Lu skriver:

  Ammtårtor ♡

 3. amanda skriver:

  Men åh du var en av mina få jag kunde dra upp när nån undrar över min amning av son 2.5 år. Han visar inga tecken på att vilja sluta (ska jämt ha ”henne”(?) särskilt på jobbiga platser) men det kommer nog vara lite sorgligt när han gör det. Konstigt nog men man blir ju van vid gosigheten

  1. Åååh förlåt!!? Jag tyckte det var så himla fint att vissa kände att de ”kunde” fortsätta när de såg att det var fler amningsgalna (jag) som fortsatte i evighet. Har verkligen älskat det så mycket så det känns lite tomt, både i själen och ammtårtorna ☺️. Keep amming!

 4. Lena skriver:

  Det låter som ett väldigt bra amningsavslut för er båda! Odramatiskt liksom. Hur gammal är Harry nu?

  1. Han fyller 3 i oktober! Ja det var väl dags antar jag, om han nu inte ville mer, jag hade kunnat fortsätta jag vet inte hur länge?

   1. Lena skriver:

    Jag förstår det! Det är ju supermysigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..