ANNONS

Jag är en mackälskare

/

sponsorskylt (1)_Kavli

Jag har alltid älskat mackor.

Detta har jag ju berättat om förut, men det är värt att berätta igen: En gång försökte jag impa på världens snyggaste kille genom att äta 16 mackor på en gång. SÅ misslyckat raggningsmässigt men jag tycker fortfarande att det var grymt gjort. Väldigt dedikerat och smart att använda sig av det bästa man vet för att få det snyggaste man sett.

När jag och min familj bodde i Yemen när jag var tonåring, gick livet ut på att sakna Sverige och vanliga saker som mackor med mjukost. Det fanns bara väldigt vitt bröd där, och vi längtade ihjäl oss efter RIKTIGA mackor. Mina morföräldrar kom och hälsade på en gång och hade med sig godis, falukorv, vanliga svenska limpor, kaviar och mjukost från Sverige. Vi var SÅ lyckliga.

Tänk om jag hade vetat då att jag skulle få 14 tuber på en gång, i framtiden. Vad mycket framtidsoro det hade besparat mig? Allt skulle ju lösa sig en varm sommardag år 2016.

img_3262.jpg

Jag ger mina barn det jag inte fick. ?

img_3263.jpg

0
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00