ANNONS

Jag har varit lurad hela mitt liv – HAR DU?

/

I år är första året i livet då jag fattar att jag egentligen inte gillar soliga dagar. Det måste vara Sveriges största myt, att soliga dagar är de bästa dagarna. För de allra bästa dagarna objektivt sett är ju de som är varma och molniga. Enligt statistik från min magkänsla.

De åskiga är bäst. Jag har bara varit hjärntvättad att tro att solsken är lyckligt. Solsken får man bara ångest av.  Men när det är molnigt, då känner man sig alltid lyckligare än vädret, och alltså är man mer lycklig än när det är soligt. I alla fall om allt är relativt, men DET håller ju alla svenskar med om.

snapseed-135.jpg
snapseed-134.jpg

snapseed-136.jpg
snapseed-137.jpg

4
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00