Jag har varit lurad hela mitt liv – HAR DU?

I år är första året i livet då jag fattar att jag egentligen inte gillar soliga dagar. Det måste vara Sveriges största myt, att soliga dagar är de bästa dagarna. För de allra bästa dagarna objektivt sett är ju de som är varma och molniga. Enligt statistik från min magkänsla.

De åskiga är bäst. Jag har bara varit hjärntvättad att tro att solsken är lyckligt. Solsken får man bara ångest av.  Men när det är molnigt, då känner man sig alltid lyckligare än vädret, och alltså är man mer lycklig än när det är soligt. I alla fall om allt är relativt, men DET håller ju alla svenskar med om.

snapseed-135.jpg
snapseed-134.jpg

snapseed-136.jpg
snapseed-137.jpg

  1. Jag tycker att det kan vara lika stressande som härligt med sol. Stressande för att man liksom MÅSTE till stranden eller nåt och passa på. Sen är det förstås lite härligt också, men jag kan tycka att det är rätt skönt med mulna eller regniga dagar då och då så att man får lugnet i sig och kan göra vad man vill, ute eller inne… Typ 🙂

  2. Anna skriver:

    No. No no no. Moln = mygg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..