Fuck ”älskar dig till månen och tillbaka”

img_6628.jpg

Jag har bloggat förut om att jag har  problem med att säga ”Jag älskar dig till månen och tillbaka” för att det är så begränsat.

MEN jag vill liksom ändå vara en sådan mor eftersom jag tänker att alla som är uppvuxna på 10-talet kommer att ha mångrejen som en tydlig barndomsreferens. Vet inte mina barn vad mångrejen är kommer det vara lite som att inte känna till vilka fördelar respektive nackdelar valet Brandon / Dylan innebar. Sådant man pratar om extremt mycket under extremt viktiga perioder i livet.

Jag brukar i alla fall säga det, trots att jag känner mig töntig.

I går:

Jag: Jag älskar dig så mycket, runt hela universum och till månen och till molnen och till solen.

Harry: Jag älskar dig i Sverige mamma.

Han ba eh, vad håller du på med.

Fick en helt underbar kommentar på instagram angående detta.

img_6937.jpg

Barn kommer snarare prata om hur skumma alla föräldrar var som snackade en massa månskit.

 1. Lisa skriver:

  Min dotter brukade säga som fyraåring: vet du hur mycket jag älskar pappa? Lika mycket som ALLA barn älskar godis! (Åhh!!) och vet du hur mycket jag älskar dig mamma? Lika mycket som HELA Motala! (Ehh, hon vet nog inte hur pluttigt Motala är, särskilt inte jämfört med godis-gillandet! ?)

 2. Anna skriver:

  När jag var AuPair sa jag alltid till mina barn ”I love you to the moon and back and a little bit more”. Såhär i efterhand kan det kännas lite… oklart? Vad betyder a little bit more liksom. Alabama?

  Om man vill vara lite mer orginell och cheesy så kan man göra som min pojkvän gjorde åt mig. Han satte ihop tumme mot tumme och pekfinger mot pekfinger. Och så sa han ”jag älskar dig såhär mycket”. För en ring har ju inget slut. Han var rätt nöjd med sig själv när han kom på det…

 3. Ajlin skriver:

  Min brorsdotter menade att hon älskade sin mamma ”till IKEA och tillbaka”. I hennes treåriga värld kändes nog vägen till IKEA i Kalmar lika långt som den till
  Månen.

 4. Lu skriver:

  Haha! Så då är jag inte ensam om att tycka det där är fjantigt! Du slår alltid huvudet på spiken! Älskar dig för det!…till månen och tillbaka 😉

 5. Barn kan vara så sjukt roliga, haha. Längtar tills min lilla kommer nu i januari, kommer bli så spännande att se vad mitt barn kommer att få för personlighet så småningom <3 http://www.nouw.com/hellofebruary

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..