ANNONS

Hej då lilla älskade mormor

/


Jag åkte till Östersund igår för att vara hos min mormor som var väldigt sjuk.  Jag pratade lite med Sixten om att man kan dö när man är så gammal och så sjuk. Hon skulle fylla 100 i november. Sixten, som liksom mormor är världens finaste människa, sa då ”Men tänk om du inte hinner dit för att säga hej då till henne, innan hon blir en ängel och flyger iväg”. Jag har liksom inte ens sagt något om ängel. 
Jag börjar gråta bara jag tänker på det. 

Jag hann till henne, men i dag blev hon en ängel. Hej då lilla mormor, du var den finaste bästa mormorn i hela världen. ❤️❤️❤️

22
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00