Bästa strand-lifehacket för föräldrar

img_7477.jpg

Det KAN inte bara vara jag som tycker det är asjobbigt på stranden på dagarna då en miljon solkrämskladdiga människor trängs och barnen är övertygade om att de kan simma undervattensim och hoppar upp på folks uppblåsbara späckhuggare för mer fallhöjd och springer ut på bryggan och knuffar varandra och kommer på att de ska sticka iväg och köpa glass trots att det inte finns någon kiosk men tänker att det eventuellt ligger någon i mitten av skogen så de bara drar.

Så därför är det så konstigt att alla är på stranden när det är jobbigt, och ingen när det inte är jobbigt?

TIPS: STRANDEN ÄR BÄST PÅ KVÄLLARNA.

img_7515.jpg

Jag älskar i och för sig att folk fått för sig att det är på dagarna man ska vara här, eftersom vi får kvällarna för oss själva då. I går kväll spelade vi fotboll och volleyboll och hade springtävling och allt var underbart och barnen ville knappt ens bada för det var så härligt ändå. Jag och Linus kunde till och med sitta och prata eftersom barnen kom på att det var kul (?) att sparka sand i motljus! #SÅinstalikefrämjande

 

Älskar när jag bräcker Sixten i löpning.

img_7513.jpg

 

img_7474.jpg

img_7514.jpg

img_7406.jpg
img_7426.jpg

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..