ANNONS

Medvetslös av getingstick

/

img_8287.jpg

Det var inte helt sant det där i förra inlägget, om att jag packat absoluta minimum. Jag har nämligen med mig Betapred (allergimedicin) UTIFALL Harry skulle vara getingallergiker. Förstå hönsmammanivån på den. (Jag vågar inte säga det till Linus, tog med dem i smyg).

img_8346.jpg

Till mitt försvar har både jag och Linus familjemedlemmar som blir medvetslösa av getingstick, och Linus är allergisk (lämnade kvar tabletter till honom, tråkigt om han dog för att jag snott medicinen, så taskig fru). 

Harry fick ett stick för några veckor sedan och hade megasvullet öga i tre dagar. Det är inte förrän efter andra sticket man vet om man är allergisk eller inte, men ändå. Svull är svull, kanske en hint om allergi. Någon som kan? Sixten har fått två stick i sommar vilket känns bra, han blev ju varken medvetslös eller svullen.

Jag vet inte ens om getingallergi är ärfligt, jag har läst både och, och tror ni hönan i mig chansar? BAHAHHAHAHA (blandning av kackel och skratt).

img_8122.jpg

2
22

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00