Bästa som hänt på Twitter

Kommer ni ihåg när Sixten fick en muffins på tåget av en snäll tjej. Det här inlägget:

 

six

I dag fick jag en bloggkommentar med en länk till en sak hen hade hittat på twitter.

muffin

Det är ju Six! Julia Bjers om du googlar dig själv någon gång, HEJ! Och tack igen! Så gullig och snäll! Du var i och för sig tvingad, hehe.

 1. Men vad roligt att ni hittade vem den goda själen varit! Och vad roligt att Julia hittade hit!

 2. HAHAHHA.. Oj! Där är ju jag! Aldrig trodde jag detta skulle bli så stort. När jag såg att det kom på en liten kille i min vagn tänkte jag först ‘neeej, han kommer skrika och vara jobbig hela vägen.’ Men nej. Han var tyst, höll sig på sin plats och var jätteduktig. Klart killen ska ha en muffin om han sköter sig! Kul att det blev uppmärksammat iallafall! ?

  1. WOW!!!! Så engagerad! Love you!

 3. Kära du!

  Måste bara säga att det är så underbart underhållande, och ofta också tankeväckande, att läsa din superroliga och gulliga blogg! Jag skrattar alltid högt och dör söthetsdöden över dina barn. Sluta aldrig blogga!
  Vore jag det minsta, pyttelilla gnuttan homosexuell hade jag nog varit lite kär i dig. Älskar allt du skriver!
  Kram och tack och häls!

  1. Men hjärtat!!!! ?????????

 4. Men vilken följetong! Du måste bara berätta om muffins-tjejen hittar till dig!
  Ps: hur känner man INTE igen Sixten???

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..