ANNONS

Husvisning av mitt drömhus

/

Vi var på visning i dag, i huset bredvid australiensaren som jag älskar. Såg honom inte men det är fortfarande mitt drömhus. Typ. Får se hur mycket jag kan tänka mig att betala för honom. Huset menar jag. 

Sen åkte vi hem och blev inbjudna till grannarna vi har nu. De är ju trots allt bättre än alla andra grannar i hela världen. De bjöd tex på trerätters. Våra förstfödda föddes typ samtidigt och Sixten, Meja och Theo har varit ett gäng sedan dess. De har tydligen blivit sjukt coola på sistone. Nu ba ”SLUTA NI ÄR PINSAMMA” till oss när vi från balkongen påpekade att det var gulligt att de självmant satt sig bredvid varandra på en sex barn lång rad i soffan inne. 

Skrytbilder (om hur bra granne)

2
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00