Husvisning av mitt drömhus

Vi var på visning i dag, i huset bredvid australiensaren som jag älskar. Såg honom inte men det är fortfarande mitt drömhus. Typ. Får se hur mycket jag kan tänka mig att betala för honom. Huset menar jag. 

Sen åkte vi hem och blev inbjudna till grannarna vi har nu. De är ju trots allt bättre än alla andra grannar i hela världen. De bjöd tex på trerätters. Våra förstfödda föddes typ samtidigt och Sixten, Meja och Theo har varit ett gäng sedan dess. De har tydligen blivit sjukt coola på sistone. Nu ba ”SLUTA NI ÄR PINSAMMA” till oss när vi från balkongen påpekade att det var gulligt att de självmant satt sig bredvid varandra på en sex barn lång rad i soffan inne. 

Skrytbilder (om hur bra granne)

  1. Vad var det för paj? Såg grymt god ut!

    1. Den var sjuuuuukt god . Choklad, kola och lingon är allt jag vet

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..