ANNONS

Varför googlade jag inte assnabbt i stället

/

Sixten: Mamma vad heter geggamoja på engelska?

Jag: Öh… Vet inte riktigt, jag får googla när vi kommer hem.

Sixten: Det behöver du inte, jag kan fråga pappa.

Jag: VA? Tror du att pappa är bättre på engelska?

Sixten: Ja?

Jag: Men Sixten, JAG har BOTT i England, där man pratar engelska.

Sixten: Men DÅ vet du väl vad geggamoja heter?

Jag: Eh…. JUST det ordet missade jag faktiskt.

296346_10150905613985646_102905011_n

Denna bild dök upp när jag googlade mig själv plus London. Så härligt att få skryta igen! Detta har jag säkert berättat tusen gånger, men jag käkade på McDonald’s med Natasha Bedingfield i London innan hon blev känd. Då berättade hon att hon tackat nej till att vara med i X-factor för att hon trodde hon kunde slå igenom själv. Jag ba OF COURSE YOU CAN. Inombords ba LOL troligt. Något år senare var både hon och hennes bror superstars.

7
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00