8 bilder som bevisar att det är omöjligt att VOBBA

Det här med att folk jobbar när de vabbar. JAG TROR INTE PÅ DET. Det här är jag i web cam (eller vobb cam som man även kan kalla det) under en halvtimme då jag försökte jobba.

vabb_knivlisa_1

vabb_knivlisa_2

vabb_knivlisa_3

vabb
vabb_knivlisa_6

vabb_knivlisa_4

Sedan kommer de överens om en film att se! Hurra! Sedan ser soffan alltid ut så här. 

img_9803.jpg

Och sovrummet så här.

img_9804.jpg

Vobbning är det sjukaste påfundet någonsin.

 1. Louise skriver:

  Hahahahhahahaha!!!! BÄST!

 2. Haha, jag skrattar ihjäl mig! Igenkänningsfaktorn är kilometerhög! Både vad gäller vobbandet och soffan (jag lyfter tillbaka soffdynorna till soffan flera gånger om dagen). Jag är ensamstående med fyra små barn (trillingar på 2,5 år och en 4,5-åring) så jag vabbar mer än vad någon arbetsgivare skulle behöva bli utsatt för. Vobbande är alltså något helt klart eftersträvansvärt i vårt hem, men för det mesta stört omöjligt.

  1. Shiiiiiiiiiiiiiit! Fyra småbarn! Själv! Det här är så awesome!!! Du är min hjälte!

   1. Haha! Jag är nog dessvärre inget vidare hjältematerial. Hjältar brukar sällan vara trötta, griniga och extremt oglamorösa. Men tack, jag blev ändå glad av ditt svar!

 3. Liza skriver:

  Hej! Åh, vet du vart man kan hitta er tapet i sovrummet? Letar så efter liknande!
  PS. Blir glad av typ alla dina inlägg! ?

 4. Haha! Klockrent! Lycka till med vobbandet 😉

 5. Linda skriver:

  Jag har mitt livs första vab idag och konstaterar att det här är ju inte så illa: det är ju bara att göra vad jag vill medan ungen sover. I fem timmar. Så här långt. 🙂

  1. OMG!? Grattis! Hoppas du inte jinxade något nu, moahaha.

   1. Wow! Skulle något av mina barn sova fem timmar på dagen så skulle jag nog bli alldeles överlycklig, ända tills det var dags att sova på natten. Jag har en stark känsla av att jag skulle få igen det då, med råge (även om barnet ifråga var jättesjukt).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..