ANNONS

Bevis på att jag inte bara är ego

/

Linus är bortrest och Harry saknar honom väldigt mycket. Vilket är extremt fint. Speciellt eftersom han är väldigt mammig. Fint på så sätt att jag mest tänker på hur mycket han saknar MIG i så fall när JAG är borta alltså.

I alla fall. Harry har gått omkring i lägenheten och sagt att han förlorat sitt hjärta, hela kvällen. ”Mitt hjärta har försvinnit, mitt hjärta är borta, mitt hjärta åkte ut genom dörren för att åka till pappa. Jag har förlorat mitt hjärta, jag kommer att dö, jag har inte något hjärta.”

Det hjälper inte hur mycket jag förklarar att han inte kommer att dö, han har verkligen förlorat sitt hjärta. ?

Jag har spelat in allt, klippt ihop och skickat till Linus. Väntar ivrigt på svar. Från grabbhelgen. Det är min fredagskväll det. Vänta på att kärlek ska besvaras till någon annan. Man är allt bra altruistisk ändå trots allt.

snapseed-104.jpg

0
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00