ANNONS

Måste öva på mina sociala skills

/

img_0637.jpg

Efter jobbet i dag gick jag på ett pressevent för outdoorsaker.

Pr-person: Hej, är du bloggare?

Jag: Ja precis, jag är ett förklätt funktionklädsfan. Man kan TRO att bloggare är helt ointresserade av outdoorsaker men jag blev ihop med en outdoorkille för tio år sedan och blir bara mer och mer galen i funktionskläder. GALEN. Fast ingen vet om det.

Pr-person: Okej?

Jag: Jag är liksom från Östersund, när jag gick i sjuan var de allra hetaste killarna de som hade två olika Peak Performance-skaljackor och en North face-jacka. Och sånt SITTER I, trots att jag bor i Stockholm nu. ÄLSKAR funktionskläder i smyg.

Pr-person: Men alltså, du är på ett outdoorevent, du behöver inte tycka att det är pinsamt här.

Jag: Hehe, det har du rätt i.

Haglöfskillen på bilden: Men du bloggar och så, om funktionskläder?

Jag: GUUUUUUD nej.

Haglöfskille: Okeeeej?

Jag behöver VERKLIGEN öva på mina sociala skills i funktionsklädssammanhang. Nu kände jag mig som en som var på ett AA-möte och vägrade erkänna målgruppstillhörighet.

4
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00