Harrys tankar bakom viktigt beslut

Vissa tror säkert att Harry valt sina kläder randomly. Så är det definitivt inte.

Harry: I dag ska jag ha tröja under min klänning.

Jag: Jaha varför då?

Harry: För att det är så många björnar som ser mina armar.

Jag: Oj, vill de bita på armarna då om det är bar hud?

Harry: Nej de vill slicka på dem. Jag får så jätteblöta armar då mamma, när björnarna slickar.

Jag: Oj. Det är bäst du får tröja på dig då.

Harry: Ja det är faktiskt bäst det. 

snapseed-173.jpg

  1. M skriver:

    Har ett barn som det senaste året enbart klär sig monokromt eller på mönstertema: allt ska vara samma färg (tom nyans av färg, det går inte att föreslå grisrosa när tema är gammelrosa, eller petrol när det ska vara turkos), eller allt ska vara randigt, eller blommigt, eller prickigt. Vi har betat av de flesta färger (flera gånger), hen har alltså gått i lucialinne till skolan i april pga enda lösningen jag kunde erbjuda på tema vitt, leopardmönstrat från topp till tå (inklusive strumpor och mössa) osv. Det är ganska festligt och inspirerande, men också en pärs att varje dag få en ny mission om att trolla fram prickiga strumpbyxor, eller lila fingervantar.. (Ibland när det är lite kämpigt tänker jag på Sophie Calle och hennes verk/projekt Chromatic diet ( https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/a7/d9/14/a7d91469ae4c4a50b148b60ea79a94c5.jpg ) och inser att vi självklart också måste vara fullständigt kompromisslösa i detta konstprojekt.)

  2. sandra skriver:

    Å vad jag glad blev av att se den outfiten! Mamma lät mig alltid välja kläder själv när jag var liten och jag valde alltid massa olika färger och mönster. Tänk om vuxna klädde sig lite mer som Harry vad mycket färggladare världens skulle bli. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..