ANNONS

Ok nu är jag desperat efter ett tredje barn

/

snapseed-174.jpg

Vi är i stugan i Småland. Det är tråkigt att vi inte kan åka hit oftare. Harry sa precis ”Det är så mysigt i stugan”.

I går hade jag den här konversationen.

Jag: Synd att det är så långt till stugan.

Linus: Mm. Om vi bodde närmare hade vi kunnat åka oftare.

Jag: Mm. Jag kan tänka mig att flytta till Jönköping.

Linus: VAAAA?

Jag: OM jag får ett tredje barn.

Linus: Hm.

Alltså fattar ni hur desperat jag är nu? Alex och Amanda Schulman väntar ju sitt tredje barn och det fick mig liksom att bli väldigt avundsjuk.

VÄLDIGT. Ni förstår ju. Så avundsjuk att jag överväger att flytta till Jönköping (dit Linus typ vill flytta.) Det är inte rimligt egentligen (eftersom jag jobbar i Stockholm) men det kanske är ett smart sätt att skapa positiva känslor kring begreppet tredje barnet. Och vips längtar han också efter en bebis. Och då kan jag lite smidigt avlägsna Jönköpingkopplingen till barnet som han då redan vill ha oberoende av yttre omständigheter som Jönköpingslängtan.

Smart?

23
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00