Ok nu är jag desperat efter ett tredje barn

Så här långt trodde jag inte att jag skulle gå för att få ett tredje barn.

 

snapseed-174.jpg

Vi är i stugan i Småland. Det är tråkigt att vi inte kan åka hit oftare. Harry sa precis ”Det är så mysigt i stugan”.

I går hade jag den här konversationen.

Jag: Synd att det är så långt till stugan.

Linus: Mm. Om vi bodde närmare hade vi kunnat åka oftare.

Jag: Mm. Jag kan tänka mig att flytta till Jönköping.

Linus: VAAAA?

Jag: OM jag får ett tredje barn.

Linus: Hm.

Alltså fattar ni hur desperat jag är nu? Alex och Amanda Schulman väntar ju sitt tredje barn och det fick mig liksom att bli väldigt avundsjuk.

VÄLDIGT. Ni förstår ju. Så avundsjuk att jag överväger att flytta till Jönköping (dit Linus typ vill flytta.) Det är inte rimligt egentligen (eftersom jag jobbar i Stockholm) men det kanske är ett smart sätt att skapa positiva känslor kring begreppet tredje barnet. Och vips längtar han också efter en bebis. Och då kan jag lite smidigt avlägsna Jönköpingkopplingen till barnet som han då redan vill ha oberoende av yttre omständigheter som Jönköpingslängtan.

Smart?

 1. Jaaa!!! Flytta hit!! Hjälp vad kul vi ska ha, jag har ju tre barn så vi kan prata om typ barnmängd om det blir stelt (det blir det såklart inte)!

 2. Maria skriver:

  Det verkar som om kända par just nu antingen ska ha barn nr 3 eller meddelar att de ska separera.

 3. Åsa S skriver:

  Hej! Detta blir en fråga till både Lisa och Louise : känner ni alltid samma starka längtan efter ett tredje barn? För mig går det i vågor. Vissa perioder önskar jag ett tredje barn så mycket att jag hade kunnat ta ut spiralen själv – och andra perioder är jag jätte jättenöjd med mina två töser. Kram från Lund

  1. Bra fråga!! Återkommer i ett inlägg. Det bukar aldrig bli av när jag säger så men nu är ju lollis inblandad också. Hon får gästblogga sitt svar.

   1. Louise skriver:

    Lets do it! Både barn och gästbloggeri!

 4. Hanna skriver:

  Hoppas Linus blir sugen på en nr 3. Min nr 3 fyller snart ett år & jag…. Längtar efter ännu en. 4??? Känns galet men har en liten gnutta spirande längtan inom mig…. Kanske jag alltid kommer känna den , bebislängtan….
  Håller tummarna. Min lilla trea , det är liksom som att man njuter mer av varje barn❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..