Hur man outsmartar en fyraåring och en treåring


Vi testade filmläggning igår. Jag rekommenderar det inte eftersom de somnade typ 23, men jag och Linus fick i alla fall kolla på Idol (jag älskar Rebecka, får moderskänslor för henne).

Jag: Men hörrni, ni skulle ju ligga ner och titta. 

Sixten: Vi gör ju det.

Jag: Nej ni sitter ju. 

Sixten: Ja men det kan du inte se för vi har täcke på oss. 

Jag: Sant, men nu erkände du precis att ni sitter. 

Sixten: Typiskt. 

Harry: Typiskt. 

 1. Men åhh vilken god smak du har! Rebecka är fantastisk! Jag har också moderskänslor för henne, men så har jag ju blivit lite av en Stockholmsmamma åt henne. Hon hängde hos oss hela helgen och nu är hon förstås sjuk… Alla som är småbarnsföräldrar vet att man ALLTID tar på sig skulden när man träffat någon som sen blir sjuk. Även om vi är friska är det säkert någon bacill som smittat… 🙁 Men bara måndag så hon hinner bli frisk!!!
  Ska du inte hänga med på fredag och lämna läggningen åt Linus? Så kan du hänga med oss i Team Rebecka. 🙂 Dra med dig Louise också. :-*

  1. Ååååååh det vore magiskt! Ska ni till inspelningen? Eller är team Rebecka hemma?🎉

   1. Det blir 4e fredagen i rad i Spånga! 😀 Superkul att vara med på inspelningen. Ryktet är att gästartisten blir värt besöket också, men jag kan inte lova något. Kan inte du få pressbiljetter? Vi köper anhöriga biljetter. Kostar 215 spänn, men med tanke på att man inte kan köpa vin där blir det oavsett en billig kväll. 😛

    1. Ah vad kul! kan kanske kirra!!! Återkommer!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..