Svar på den absolut vanligaste frågan jag får

Min gravidklänning finns på megarea.

Jag får mail typ varje vecka om var jag köpt gravidklänningen jag hade på lite olika bröllop för tre år sedan. Det är den vanligaste frågan jag får. (Den näst vanligaste är från folk som vill se bild på Linus.) Den här klänningen alltså.

843a2b35dc64c357e0d2d3637d023ea5

Även kallad Vinkelhakeklänningen.

Svaret är att den finns på Nelly  och nu är den på 70 procents rea. Och kostar 149 kronor (köplänk). Det är alltså ingen gravidklänning egentligen, men funkar bra för ändamålet. Jag hade storlek 34 men det fanns extremt mycket plats för magen.

bfba58f497bab8f85d1cbee7e586f3cc

beac3edc38e83983568f76148eb78462-1

kkanningen

 

 

 1. Annika skriver:

  Hej Lisa,

  Hur Linus ser ut fick jag svar på inatt. 😀 Drömde om dig och ”Hajjy” och Linus. Inte Sixten tyvärr, men han var väl ute och sprang. Vi andra träffades på någon form av firande i en glänta i skogen. Mycket folk och jag kände igen dig och kastade mig om halsen på dig. Ja, det var inte så mycket innehåll men vi hängde där ett tag och på slutet kom Linus och var lite småsur för alla ”stalkers” som du hade som hängde efter dig. Haha. 🙂

  1. Hahahaha! Underbar dröm.

 2. Blev sugen på klänningen såklart. Men jag måste fråga hur lång du är? På Nelly är modellerna mellan 170-180 cm lång och har minsta storleken. Jag som är 155 kommer väl att bada i den…

  1. Jag är 165! På mig funkar det men kanske för lång för dig. Sy upp!!

 3. Sanna skriver:

  Verkligen jättefin! Både du och klänningen alltså 😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..