Hur gick det för mina bröst egentligen?

Jag slängde alla mina BH:ar! De som var 15 cm för stora alltså.

sponsorskylt_ny_triumph

Kommer ni ihåg i våras, då jag för första gången i livet provade en BH-storlek som jag faktiskt kunde ha? Jag hade använt 80B i mer än 20 år, trots att jag egentligen tydligen har 65C.

Det fick jag reda på hos Kristina på Triumph. Hon läser även min blogg så det var extra kul att just hon fick komma i närkontakt med mig i provhytten. (Önskar att alla mina bloggläsare fick det. De som vill alltså. Det kanske inte är någon.)

I alla fall.

Nu undrar alla: VAD HÄNDE SEDAN? 

Jo. Jag slängde alla mina 80-bh:ar. Inte i början eftersom jag haft mina bh:ar så länge att de fått ganska stort affektionsvärde. Men det fanns liksom inte en chans att jag skulle använda dem efter att jag fått mina nya, som satt fast på ryggen och som jag inte behövde dra i tusen gånger per dag. Så till slut lade jag de gamla i papperskorgen.

Nu har jag varit tillbaka på Triumph och fått fler BH:ar, bland annat Enchanted Magic Boost som jag älskar. TACK från mig och mina bröst och min rygg. Jag rekommenderar alla att kolla upp vilken storlek ni egentligen har. 7 av 10 har nämligen fel.

img_0610.jpg

img_0612.jpg
img_0613.jpg
img_0611.jpg

 1. Jag gick runt med 75a i X antal år, tills jag besökte en underklädesbutik och butiksbiträdet på en gång (jag hade flera lager kläder på mig) såg att jag skulle ha 70b. Otrolig skillnad! Nu, efter en graviditet, använder jag 70c men funderar på att kolla upp hela grejen en gång till. Jag håller helt med om att alla borde få professionell hjälp med bh-storlek!

 2. Sofia skriver:

  Skulle bli så glad om jag mötte dig någon gång och fick chans att personligen säga tack för en så härlig blogg!
  Dina inlägg om vad Sixten säger berättar jag ofta för bekanta för att de är så härliga historier 😂❤️

  1. Åh taaaaaaack gulliga gullis!

 3. Lu skriver:

  65C??? Good for you! Få förunnat att vara både smala och stortuttade 😁

  1. haha stortuttad är jag definitivt inte!! Men man får med automatik en större kupa om man har mindre omkrets, om du förstår.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..