ANNONS

Hur gick det för mina bröst egentligen?

/

sponsorskylt_ny_triumph

Kommer ni ihåg i våras, då jag för första gången i livet provade en BH-storlek som jag faktiskt kunde ha? Jag hade använt 80B i mer än 20 år, trots att jag egentligen tydligen har 65C.

Det fick jag reda på hos Kristina på Triumph. Hon läser även min blogg så det var extra kul att just hon fick komma i närkontakt med mig i provhytten. (Önskar att alla mina bloggläsare fick det. De som vill alltså. Det kanske inte är någon.)

I alla fall.

Nu undrar alla: VAD HÄNDE SEDAN? 

Jo. Jag slängde alla mina 80-bh:ar. Inte i början eftersom jag haft mina bh:ar så länge att de fått ganska stort affektionsvärde. Men det fanns liksom inte en chans att jag skulle använda dem efter att jag fått mina nya, som satt fast på ryggen och som jag inte behövde dra i tusen gånger per dag. Så till slut lade jag de gamla i papperskorgen.

Nu har jag varit tillbaka på Triumph och fått fler BH:ar, bland annat Enchanted Magic Boost som jag älskar. TACK från mig och mina bröst och min rygg. Jag rekommenderar alla att kolla upp vilken storlek ni egentligen har. 7 av 10 har nämligen fel.

img_0610.jpg

img_0612.jpg
img_0613.jpg
img_0611.jpg

5
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00