ANNONS

Jag och nakna servitörer

/

img_0781.jpg

Angelica och Jessica. Världens bästa tvillingar.

Jag var på Tvillingpoddens hundraavsnittsinspelningsevent i förrgår.

Jag och servitörerna.

img_0778-1.jpg

img_0757-1.jpg

Ni som inte lyssnar på Tvillingpodden måste göra det. Speciellt avsnitt 64 för då är jag med och pratar om mina förlossningar och blygdläppar och barn i sociala medier. Jag har ju världens konstigaste och orimligaste strategi som visar Harry men typ inte Sixten.

img_0790.jpg

Och ni måste också SPECIELLT lyssna på avsnitt 82 om när de var på familjerådgivning. Starkaste poddavsnittet någonsin.

4
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00