Det är även coolt att ha levande barn

Sixten: Kolla vad modig jag är. Eller jag tyckte ju inte det var läskigt, då är man inte så modig.

Linus: Mm du får hoppa från något läskigare då.

Sixten: Men kolla nu då, det här är läskigare, nu är jag modig. 


Jag: Alltså Sixten jättemodigt MEN du behöver verkligen inte vara så modig. Det är coolt att vara FÖRSIKTIG.

Linus: Eh. 

Jag: Vad. 

Linus: Alltså Lisa nja. Just coolt kanske det inte är. 

Värt att försöka ändå. Cool är liksom den mest attraktiva egenskapen just nu. Eftersom han inte riktigt vet vad det betyder har jag chansen att forma honom lite som jag vill. Slash rädda livet på honom. Om nu inte Linus är med förstås. 

  1. När jag väntade mitt första barn såg jag framför mig hur cool & tuff han skulle bli (som jag ansåg själv att jag var), åka läskigaste karusellerna, ta plats, våga. Men! Han blev precis tvärtom på alla sätt & vis: lugn, försiktig, förståndig, lite som tjuren Ferdinand. När vi sedan väntade andra barnet så tänkte jag att hon kommer bli lika lugn som sin bror, ”jag får bara lugna & snälla barn” men återigen blev hon inte som jag föreställt mig: envis, viljestark, orädd, (gall)skriker mer än gärna när hon inte får som hon vill, här skulle jag säga att hon är som Pippi Långstrump. Vet inte riktigt vad jag ville komma fram till, men det är roligt & se hur olika våra barn blir trots att de har samma uppväxt & förutsättningar 😀

    1. Ja! Harry är ju mycket lugnare men fortfarande vildare än typ alla övriga barn. Vill testa hur det är att ha ett lugnt! Så soft?? Jag är extremt stolt över att Sixten är helt orädd och sjukt skicklig, men han saknar ju spärrar vilket är sjukt irri.

  2. åh, vill också forma mina framtida barn så! Ska lära dom att det är supercoolt att bara sitta i ett hav a kuddar (så långe bort från allt som kan skada dom typ). Och va snäll. Det är coolt att va snällt.

    (är emotionellt redo för en katt egentligen)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..