Harrys sjunger sin läskigaste sång

Jag bad Harry sjunga den absolut läskigaste sång han kunde. Det var denna:

 1. Elin skriver:

  Men hur kan man se så läskig ut men ändå vara så gullig!!! Ni måste göra fler barn. Dom blir ju så fina 😘

 2. Alexa skriver:

  Hej knivis! Snälla kan du svara på denna fråga innan jag blir tokig: vad hade ni för arbetsnamn på Sixten i magen? Jag vet att det var något bra men jag kommer inte ihåg. Vet att Harry var Sidekick vilket är sjukt bra för övrigt, den har jag snott till uppföljarfostret i min mage.

  1. Åååååh! Underage!!

   1. Alexa skriver:

    Just det!!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..