ANNONS

Tävla om en babyshower som jag är med på!

/

pampersbanner

img_9971-1.jpg

papmers-hjartbalk

Jag och min kompis jämför magar på min babyshower.

Mina kompisar gav mig en babyshower när jag skulle få Sixten. Jag spelade totalt överraskad trots att jag visste om den, eftersom en kompis försagt sig.

(Detta är första gången jag berättar att jag visste om den. Hoppas de inte läser min blogg.)

Det var mitt livs första babyshower och den var fantastisk. Som en möhippa fast utan strippa.

Det vi firade var liksom att jag skulle bli MAMMA. Jag var ganska orolig under hela graviditeten (eftersom jag fick ett missfall innan Sixten, som nyfikna kan läsa om här) och jag vågade typ inte tro att det var sant att jag skulle få en BÄBIS trots att den var uppenbart nästan klar.

På babyshowern minns jag att jag tänkte ”HALLÅ vad håller jag på med, jag är en sån tönt, det SKA komma en bebis och nu ska vi fira det.”

Och så lyckades jag göra det och det blev så himla bra. Med vänner som var så pepp att de hade bakat massor av snygga saker trots att de inte var bakmänniskor.

papmers-hjartbalk

img_9966.jpg

Sixtens första retrooutfit.

snapseed-161.jpg

Jag fick sjukt många presenter.

Mina bästa presenttips till babyshowers:

Blöjtårta

Blöjtårta är den helt klart viktigaste ingrediensen i en babyshower. Jag är expert på dem. Och det är kul att ta de första 40 miniblöjorna från en TÅRTA när bebisen kommit. Här är en o-pk (eller pink (politiskt inkorrekt)) tårta jag gjorde till min kompis.

blojtarta

papmers-hjartbalk

KLÄDER

Finns absolut ingenting man blir så glad för. Speciellt om de blivande föräldrarna (vi) fått ärva megamycket och känner att de inte FÅR köpa nya saker för det är ”onödigt”.

Mobilskal med ring på 

När en bebis är ny vill man föreviga varje sekund. Med iphonen. När Sixten var någon månad gammal tappade jag mobilen på honom när jag skulle ta en selfie. Inte så lyckat, men tydligen väldigt vanligt enligt statistik från min magkänsla. Men det finns mobilskal med en ring på baksidan, som man stoppar fingret i. Tapp-proof!

Selfiestick

Okej förlåt ytligheten men det var så VANSINNIGT krångligt att bli snygg med en bebis att hantera. Eller att komma med i bilden överhuvudtaget. Hade garanterat gått lättare med selfiestick.

papmers-hjartbalk

9de7aec0cc04967dd16c85fa2d3aaf13

Nu kan du tävla om en överraskningsbabyshower för din gravida kompis, som JAG KOMMER ATT VARA MED PÅ! SÅ KUL (för mig i alla fall).

För att vara med i tävlingen vill vi att du skickar bilder eller en film på hur du har tänkt ordna en rolig och härlig babyshower för din kompis.

Gå in HÄR och tävla. Vinnaren får alltså hembesök av mamas team och mig, och festen publiceras sedan i tidningen mama och på min och Frida Fahrmans bloggar.

Babyshowern sker i samarbete med mama och blöj- och bebisexperten Pampers. Här kan du läsa mer om blöjan New Baby och om varför det är Pampers bästa skydd till din nya bebis.

20140519-1107231

Från min kompis Angelicas babyshower, där Harry för övrigt lärde sig krypa.

Här kan du även titta på steg för steg-beskrivningen av hur du kan göra en egen blöjtårta.

Läs mer om Pampers här.

papmers-hjartbalk

20140518-235537

papmers-hjartbalk

2
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00