Bästa sättet att fippla med trasiga ipadskärmar

Bästa hemkörningen ever! Någon kommer hem och lagar din trasiga iphone.

sponsorskylt_iphonereparation

skarm

Jag delar in mitt liv innan och efter barn.

För innan barn behövde jag inte laga min mobil en enda gång. Efter barn har extremt många gått sönder. Typ 20. Pga att olika devices med flit slängts i golvet av samtliga familjemedlemmar. Jag slängde bland annat en ipad i väggen en gång när Linus vägrade vakna för miljonte natten i rad. Jag skyllde på okontrollerade kroppsrörelser due to häpnadsväckande trötthet vilket även var helt sant.

Det jobbiga är ju att hitta tid för att laga dem.

Med iPhonereparation.se:s nya tjänst PhoneHero kan du få din mobiltelefon lagad hemma, till samma pris som i en butik, eftersom det är RUT-avdragsberättigat. Ingen extra utkörningsavgift tillkommer.
Gå in här och klicka på ”beställ hemservice”. Välj ort och vad som behöver lagas och sedan får du förslag på lediga tider.
De flesta reparationerna tar inte mer än 20 minuter. Betala med kort eller swish. 6 månader garanti.
Använd rabattkoden ”mama” så får du 130 kr rabatt på alla reparationer som kostar över 600 kr.
skarm2
OBS Glöm inte att kolla hur din garanti gäller om du har en IPhone, se mer info på  http://iphonereparation.se/om-oss/

 1. D skriver:

  Hmm, du kanske borde vara lite tydligare med att du tipsar om ett företag som inte är auktoriserade av Apple för att utföra reparationer.
  De är säkert både duktiga och kanske har bra kvalitet på reservdelarna men det är INTE originaldelar från Apple vilket innebär att iPhonen/iPaden förlorar både sin garanti och sin ”rätt” till service utanför garanti hos Apple och auktoriserade Appleverkstäder.

  Missförstå mig rätt – vet du om att du sätter på piratkopierade delar och gör ett medvetet val så är det fine. Jag skulle nog också göra så på en gammal telefon som ungarna använder och som det ändå inte är någon garanti kvar på.
  Problemet är att det är så himla många som inte förstår att det är just piratkopior och därför heller inte förstår att deras telefoner – i Apples ögon – helt plötsligt räknas som skrot.

  Jag jobbar för en auktoriserad Appleverkstad och vi får dagligen in telefoner från kunder som vi är tvungna att göra jätteledsna för att de inte har förstått att displayen eller batteriet som de bytt ut gör att de inte längre kan nyttja garantin eller få möjlighet att betala för en utbytesenhet.

  Jag misstänker även att dessa tekniker inte kommer att kunna utföra reparationerna i en ”statiskt neutral miljö” (ESD) vilket är viktigt för att inte råka bränna kretskorten i telefonen. Den här typen av finelektronik är väldigt känslig mot statisk elektricitet vilket innebär att vi som jobbar i auktoriserade verkstäder sitter i en skyddad miljö där endast speciella material är tillåtna (då pratar vi allt från kläder och skor till stolar, bänkar, förvaringslådor och papperskorgar). När vi utför själva reparationerna måste vi dessutom jorda oss själva (kroppen alltså), allt för att minimera risken att skada våra kunders telefoner.

  Så ok, långt och negativt inlägg från mig. Jag ber om ursäkt för det för jag gillar ju dig! Jag är även HELT FÖR att du har samarbeten och tjänar pengar på din blogg. Den här gången så undrar jag dock om du själv har blivit lurad av företaget du samarbetar med? Jag hoppas lite på det så att det är så illa att du medvetet undanhåller infon om att företaget är oauktoriserat och vad det innebär för dina läsare.

  1. Hej! Jag har inte haft kontakt med företaget eftersom alla samarbeten går via Bonnier! Jag kollar om detta stämmer!

  1. Hej!

   Tack för dina synpunkter.
   Det stämmer att vi ej är en auktoriserad reparatör av Apple’s produkter. Vi är självklart helt öppna med detta och informerar våra kunder om det. Vi använder enbart ESD-säkra verktyg och när vi åker ut till kunder för att reparera telefonen på plats så har vi med oss ESD-matta till bordet som vi arbetar på samt jordningsplugg för matta och tekniker. Vi är även helt öppna med vilka sorts delar vi använder till telefonen när vi reparerar. I de flesta fallen är det originaldelar – men i vissa fall finns det ersättningsdelar som passar minst lika bra och då informerar vi om det. Vi använder absolut inga ”piratkopior”.
   Om du undrar mer över kvaliteten på våra reservdelar får du gärna gå in på vår den här länken och läsa mer (http://iphonereparation.se/olika-kvalitet-pa-reservdelar/).
   Tyvärr finns det många oseriösa aktörer som ej är auktoriserade på marknaden och dom förstör tyvärr för de som är mer seriösa genom att göra dåliga jobb och vara oärliga.

   Vi har sedan starten år 2010 lagat ca 250 000 telefoner och surfplattor från Apple i Sverige och vi har fortsatt ökande kundantal av en väldigt enkelt anledning. Att laga telefonen hos oss jämfört med en auktoriserad serviceverkstad kostar i de flesta fallen inte ens hälften så mycket så och det blir lika bra reparerat!

   MVH Patrik Sandgren
   VD Sandgren Electronics AB / iphonereparation.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..