Husvisning med otroligt jobbiga barn

Vi hittade vårt drömhus (igen). Det var så poppis att folk på visningen snackade skit om det.

I dag har vi varit på husvisningar. Ett av husen var drömmarnas dröm-drömhus. Det var det dock fler som tyckte. Har aldrig sett så många människor på en visning. Jag hörde till och med lurendrejeritricket som man bara hört talas om. Att folk skrämmer bort potentiella spekulanter genom att snacka skit. I dag sa en:

”Hörru Sussi, det var extrema radonhalter här, de säljer nog huset för att de har blivit så sjuka av RADONET SUSSI, HÖR DU? De tar nog in på ett hem för radonsjuka. Jag hörde av en granne att lemmarna ramlat AV.”

Överdriver lite nu men typ så.

I alla fall. Barnen var helt otroligt galna. Det är de alltid utanför hemmet men man tänker ändå varje gång att i DAG kommer de bete sig.

De slogs, kastade saker på varandra, sprang omkring och rev ner saker och hoppade i sängarna och skrek nästan hela tiden. Den unga mäklaren i ett hus var chockad och nickade när jag sa ”bra p-piller de är va”.

En riktigt bra sak med barn är dock att om man blir kissnödig på visningar kan man låtsas att det är de som är det, och dra in dem på toan med sig så att man kan kissa. 

img_1189.jpg

 1. Sanna skriver:

  Vi var på en husvisning förra sommaren där (den unge, antagligen barnfria) mäklaren bjöd alla barn på piggelin innan de gick in i huset… Trampade i ca femtioelva glassfläckar inne i huset. Och min son kastade glassen i poolen.

 2. Alltså… bilden! Ääääälskar den! Vilken min! 😀

 3. Nina skriver:

  Hahahaha MEN NEJ ni gick inte på toan på en husvisning!?! Jag döööör!!

 4. C skriver:

  Du är så himla härlig i dina beskrivningar!! 🙂 och så var det väldigt skönt att läsa att det inte bara är mina vildar som bråkar med varandra. Du verkar dock så mycket coolare när det gäller detta än mig, haha. Vad är tricket?? 🙂

  1. Haha jag är INTE cool. Jag springer omkring och försöker rädda porslinsfigurer och får nervsammanbrott hela tiden. Men både jag och Linus har nog högre toleransnivå än vissa andra eftersom ”normal” vildhet är lugn och ro om man är van vid det där andra supergalna beteendet. Jag får ganska ofta blickar från andra föräldrar som tycker jag borde ta itu med dem, när jag knappt märkt att de stökar omkring.

   1. K. skriver:

    Varför gör du inte det då? 🙂

    1. För att jag inte märkt något eftersom de är jättelugna jämfört med hur de brukar vara!

     1. K. skriver:

      Borde vara jobbigt att alltid ha det så runt omkring sig? Tänker på när du beskriver när du jobbat hemifrån tex och barnen varit hemma?

   1. C skriver:

    Hahhaha eller hur, jag kan ocksa tycka de beter sig bra, och sa tittar andra pa dem som om de vore sjovilda 🙂 Varst ar det anda nar vi kommer hem till Sverige pa semester, du kanske borde leta hus utomlands??!! Tack for att du svarade i alla fall, kanner mig lite mindre ocool nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..