ANNONS

Husvisning med otroligt jobbiga barn

/

I dag har vi varit på husvisningar. Ett av husen var drömmarnas dröm-drömhus. Det var det dock fler som tyckte. Har aldrig sett så många människor på en visning. Jag hörde till och med lurendrejeritricket som man bara hört talas om. Att folk skrämmer bort potentiella spekulanter genom att snacka skit. I dag sa en:

”Hörru Sussi, det var extrema radonhalter här, de säljer nog huset för att de har blivit så sjuka av RADONET SUSSI, HÖR DU? De tar nog in på ett hem för radonsjuka. Jag hörde av en granne att lemmarna ramlat AV.”

Överdriver lite nu men typ så.

I alla fall. Barnen var helt otroligt galna. Det är de alltid utanför hemmet men man tänker ändå varje gång att i DAG kommer de bete sig.

De slogs, kastade saker på varandra, sprang omkring och rev ner saker och hoppade i sängarna och skrek nästan hela tiden. Den unga mäklaren i ett hus var chockad och nickade när jag sa ”bra p-piller de är va”.

En riktigt bra sak med barn är dock att om man blir kissnödig på visningar kan man låtsas att det är de som är det, och dra in dem på toan med sig så att man kan kissa. 

img_1189.jpg

10
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00