Från och med nu kommer färre ipads sulas i golvet när vi åker bil

Jag har fått möjlighet att testa Telia Sense, som kommer revolutionera våra bilresor och lyckohormonnivåer.

sponsorskylt_telia

20140725-124646-46006263-copy

Detta kommer eventuellt inte som en överraskning, men jag är extremt beroende av internet. I synnerhet åt barnen på långresor.

Alltså vi försöker vara vontrappiga men man kan faktiskt inte sjunga sånger och leka lekar i hundra år utan att de börjar skrika och kasta skor på rutan och varandra. De blir galna om de inte får kuta och det enda som hjälper är INTERNET.

Jag har fått möjlighet att testa och utvärdera en ny tjänst som heter Telia Sense.

Den innebär att äldre bilar (bensinbilar från 2001 och dieselbilar från 2004) kan bli uppkopplade till internet med 20 GB per månad.

Tjänsten består av tre delar.

WIFI

Jag vet inte hur det är med er, men vi har ganska ofta den här konversationen i bilen.

– Om jag inte får hoppa ut genom fönstret och bada i fontänen jag ser där borta, då vill jag titta på Pippi.

– Det går inte, för vi har inte internet.

– Jag VILL titta på Pippi.

– Men vi har inte internet här.

– VI HAR VISST INTERNET.

– Nej, inte nu.

– Vi har ALDRIG internet (sula ipad i golvet)

Med Telia Sense kan alla i bilen kan ansluta sina mobiler och surfplattor och streama Pippi!

Kontroll på bilen

Jag har alltid skrutit om hur bra minne jag har. Tyvärr slutade mitt minne att fungera när jag tog körkort vilket även sammanfaller med när jag födde barn (inte exakt samtidigt då) så det kan ha med det att göra.

Jag kommer ALDRIG ihåg var jag ställt bilen. Telia Sense-appen berättar var den är och och skickar även varningar om något händer med den eller om batteriet eller bensinen börjar ta slut eller om man ställt den på en städgata.

Partnernätverk

Ett nätverk av partners erbjuder tjänster som anpassas till just din bil och hur du kör, till exempel från Bilprovningen, Bilia och vägassistans.

Återkommer när jag testat. AKA när mitt liv har blivit fulländat.

 1. Cissy skriver:

  Jag älskar dina sponsrade inlägg, för precis som dina andra inlägg så är de kul. Andra bloggare gör astrista, krystade sponsorinlägg men du gör dem verkligen på ditt sätt. Om jag hade ett företag hade jag lätt vänt mig till dig för jag som läsare blir på riktigt sugen att testa grejer du skriver om. Genomslag ftw!

  Och alla ska få betalt för det de gör, sidosyssla eller inte. Sen om vissa bloggare väljer att inte skriva sponsrade inlägg, ja det är deras val.

 2. Marika skriver:

  Bara liiite jobbigt med de här reklaminläggen… du skriver ju så bra annars, varför sälja ut dig så här?

  1. Hej! Förstår att det blir jobbigt när alla sponsrade inlägg kommer typ på en gång!! Det är dock de inläggen jag (och sajten) får pengar för, så vill jag blogga här, vilket jag vill, så blir det så! Kram och tack

  1. Åsa F skriver:

   Jag tycker inte att de sponsrade inläggen stör alls. De är oftast relevanta för målgruppen som läser här och är skrivna på ett roligt sätt. Dessutom är det ju ett otroligt arbete knivlisa och många andra bloggare gör att skriva och uppdatera sina bloggar dagligen. Jag kan inte tänka mig att många människor vill jobba gratis. Alternativet är ju att det skulle kosta pengar att läsa bloggar och det tror jag inte så många bloggläsare skulle gilla heller. Tänk vad mycket du får gratis. Och de sponsrade inläggen kan man ju välja att inte läsa. Det brukar ju stå högst upp om inläggen är sponsrade.

   1. Marika skriver:

    Nej, det är ju valfritt att läsa bloggar. Bara att som jag förstått har Lisa ett avlönat arbete, så inkomsten hänger inte på bloggen..?

    Men som sagt. Det är valfritt att läsa bloggar. Allt gott!

    1. Sofia skriver:

     Men bara för att hon har ett annat jobb betyder inte det att hon vill jobba gratis med bloggen (Förlåt Knivis om jag talar för dig nu)? Om du, Marika, skulle skaffa ett extrajobb utöver ditt vanliga jobb hade du säkert velat ha betalt.

     Jag säger som Åsa, reklaminslagen är bra för målgruppen och jag hoppas det blir MYCKET reklam så Lisa kan blogga på heltid = fler roliga lässtunder för oss 🙂

     1. Marika skriver:

      Vill inte kommentera detta in absurdum, men en annan Lisa – Onekligen – lyckas hålla en populär blogg, som i sin tur genererar uppdrag och bokkontrakt, utan att hon säljer ut sig… det är lite fler såna en del av oss vill läsa mer från. Och se som förebilder för kommande generationer. Just saying. Tack för ordet.

   1. Tack!! Håller med, föga förvånande 😄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..