ANNONS

Från och med nu kommer färre ipads sulas i golvet när vi åker bil

/

sponsorskylt_telia

20140725-124646-46006263-copy

Detta kommer eventuellt inte som en överraskning, men jag är extremt beroende av internet. I synnerhet åt barnen på långresor.

Alltså vi försöker vara vontrappiga men man kan faktiskt inte sjunga sånger och leka lekar i hundra år utan att de börjar skrika och kasta skor på rutan och varandra. De blir galna om de inte får kuta och det enda som hjälper är INTERNET.

Jag har fått möjlighet att testa och utvärdera en ny tjänst som heter Telia Sense.

Den innebär att äldre bilar (bensinbilar från 2001 och dieselbilar från 2004) kan bli uppkopplade till internet med 20 GB per månad.

Tjänsten består av tre delar.

WIFI

Jag vet inte hur det är med er, men vi har ganska ofta den här konversationen i bilen.

– Om jag inte får hoppa ut genom fönstret och bada i fontänen jag ser där borta, då vill jag titta på Pippi.

– Det går inte, för vi har inte internet.

– Jag VILL titta på Pippi.

– Men vi har inte internet här.

– VI HAR VISST INTERNET.

– Nej, inte nu.

– Vi har ALDRIG internet (sula ipad i golvet)

Med Telia Sense kan alla i bilen kan ansluta sina mobiler och surfplattor och streama Pippi!

Kontroll på bilen

Jag har alltid skrutit om hur bra minne jag har. Tyvärr slutade mitt minne att fungera när jag tog körkort vilket även sammanfaller med när jag födde barn (inte exakt samtidigt då) så det kan ha med det att göra.

Jag kommer ALDRIG ihåg var jag ställt bilen. Telia Sense-appen berättar var den är och och skickar även varningar om något händer med den eller om batteriet eller bensinen börjar ta slut eller om man ställt den på en städgata.

Partnernätverk

Ett nätverk av partners erbjuder tjänster som anpassas till just din bil och hur du kör, till exempel från Bilprovningen, Bilia och vägassistans.

Återkommer när jag testat. AKA när mitt liv har blivit fulländat.

10
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00