ANNONS

Tourettes på årets mama-toan

/

Konversation på toan på Årets mama:

Jag: HEJ! Du är ihop med X.

Tjej: Ja!

Jag: Vi jobbade ihop förut. Han är jättetrevlig.

Tjejs kompis: Trevlig? Trevlig betyder ju inget.

Jag: Nej precis, alltså det säger man ju när folk inte är något annat, men han ÄR ju trevlig.

Tjej: Ja, men han är ju det, jag skulle också definiera honom som trevlig. Han är ju inte utmärkande rolig eller så.

Jag: Nej, men jag tycker om honom.

Tjejs kompis: JASÅ?

Tjejs: JASÅ?

Tjejs kompis: Är du KÄR i honom?

Jag: Ja.

Tjej: Hehe.

Jag: Nej, jag skojade, jag har bara legat med honom.

Det har jag ju inte, men jag kände att jag var tvungen att säga det där. Jag är dock inte hundra på att alla inblandade fattade att jag skojade (varför skulle man). Jag tror det men det roliga försvinner ju om man börjar förklara. Dessutom tror ju alla att jag ljuger om jag börjar förklara hur mycket jag inte har legat med honom. Svårt det där.

3
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00