ANNONS

Ok vi MÅSTE flytta till Jämtland nu? (+ om spronsrade inlägg)

/

Jag: Jag har gjort Pommes frites!

Sixten: Ja, Harry! Mamma har gjort pommes frites (med uttal påmFRITT).

Jag: Nej Sixten. PÅMfritt heter det.

Linus: NEJ. PomFRITT. Fortsätt så Sixten, lyssna inte på mamma.

Jag: Harry, vad heter det, påmFRITT eller PÅMfritt?

Harry: PåmFRITT.

Jag: NEEEEEEEJ. Jag har förlorat mina barn. Nu måste vi flytta till Jämtland. Så här kan vi inte ha det.

PåmFRITT. Herregud. De har blivit stockholmare. Jag kunde kanske ha räknat ut det eftersom jag födde dem här men ändå.

img_0851.jpg

Ps. Några är lite arga för att jag gör så många sponsrade inlägg. Jag förstår att det kan vara jobbigt att alla kommer på samma gång typ, men vissa har varit planerade sedan i våras! Jag är JÄTTEGLAD att jag (och sajten) kan få lite pengar för att jag bloggar. Det kommer säkert inte att vara samma sponsfrekvens om ett tag, men för mig är det asbra eftersom jag till exempel försöker köpa ett hus och behöver extra pengar. Alla budgivningar sticker dock iväg utanför vår budget men. Jag kan skriva mer om detta, men jag vill bara säga att det är så det är nu. Och att jag hoppas att det fortsätter så att jag blir rik och inte behöver smygblogga på toan.

16
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00