ANNONS

Man är aldrig bättre som människa än sin senaste blöjtårta

/

unnamed

Jag har fått i uppdrag av mama och Pampers att göra en blöjtårta. De har en blöjtårteutmaning och jag ska tävla mot Frida Fahrman. Den som röstar på oss HÄR kan vinna pris.
Det här är min 5:e blöjtårta i livet. Mitt stora problem när jag gör dem är att jag alltid måste bräcka den senaste. Man är aldrig bättre som människa än sin senaste blöjtårta. Kom ihåg det.
Och då tar det jättemycket tid, om man räknar in att barnen hjälper till. Vilket ju inte direkt gör att det tar mindre tid. Dessutom blir man så trött att man absolut inte orkar laga mat och natta och sånt. Ha med det i beräkningen när ni ska göra en blöjtårta.
Men det är värt! Här är Blöjtårta no 5.

img_1467.jpg

Det finns en jättebra steg för steg-guide som visar hur man gör blöjtårtor, men mina bästa tips:

Rulla massa blöjor och ha ett storpack med smågummisnoddar i olika storlekar redo. Jag använder Pampers New Baby (läs här om varför det är Pampers bästa blöja till nyfödda).

img_1455.jpg

Ta en tom hushållspappersrulle och fäst blöjorna runt med en gummisnodd. Jag tog en toapappersrulle också eftersom jag ville vara speciell.

img_1456.jpg

unnamed-1

Be barnen rulla blöjor och säg att de får glass sen. De kommer bara orka i tre minuter vilket man upptäcker är bra.

Knyt ett snöre hårt runt varje våning och fäst ett band runt.

img_1457.jpg

Använd blompinnar för att fästa de ytterst viktiga tornen! Taskigt om det blir hål i blöjorna dock, då kommer det ju rinna ut det ena och det andra sen när de används.

img_1458.jpg

Pynta sedan med washitejp och vad du vill. Blöjbebisarna har bebisstrumpor på huvudet. Väldigt stolt över dem. Fråga mig inte hur man gör torntak, jag har aldrig haft så stora problem med något.

unnamed-1

img_1459.jpg

Glöm inte att tävla om en babyshower (till din gravida kompis), som jag kommer att vara med på.  Tävlar gör du här.

1
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00