Dagens gråt och dagens skratt

I dag jobbade jag hos HejhejVardag. Det började jättekonstigt. När jag ringde på och hon öppnade dörren bröt jag ihop och grät så mycket att hon trodde jag skrattade. Inte för att hon öppnade utan pga en annan sak jag precis hade hört. Det är lite skumt av mig att skriva det eftersom jag inte kan berätta varför jag grät (har inget med min familj eller mig att göra men det är hemskt).

Det är i alla fall SÅÅÅÅ märkligt att bryta ihop inför folk. Man blir så medveten om hur man låter. Och ser ut. I alla fall i dag eftersom Hejhej har spegel i hallen. Svullen och rödflammig kan jag meddela.

Sen jobbade vi. Och i pausen blev vi oense. Jag gillar paret Ryan Reynolds och Blake Lively, hon gillar dem inte.

Jag sa att man måste älska Ryan efter hans tweets. Hon var sjukt skeptisk men höll med när jag läste upp dem.

img_1849.jpg

img_1802.jpg

img_1803.jpg

 

 

 1. Johanna skriver:

  Men Gud! Funderar på att skaffa Twitter bara för att följa RR nu.

 2. Lisa skriver:

  Hahahahaha underbart! Inte din gråt, men hans tweet! Kan du inte lägga upp fler om han fortsätter så?

 3. cola skriver:

  Åh! På samma tema följer jag James Blunt! 😍

  1. cola skriver:

   PS. Och numer öven Ryan 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..