ANNONS

Dagens gråt och dagens skratt

/

I dag jobbade jag hos HejhejVardag. Det började jättekonstigt. När jag ringde på och hon öppnade dörren bröt jag ihop och grät så mycket att hon trodde jag skrattade. Inte för att hon öppnade utan pga en annan sak jag precis hade hört. Det är lite skumt av mig att skriva det eftersom jag inte kan berätta varför jag grät (har inget med min familj eller mig att göra men det är hemskt).

Det är i alla fall SÅÅÅÅ märkligt att bryta ihop inför folk. Man blir så medveten om hur man låter. Och ser ut. I alla fall i dag eftersom Hejhej har spegel i hallen. Svullen och rödflammig kan jag meddela.

Sen jobbade vi. Och i pausen blev vi oense. Jag gillar paret Ryan Reynolds och Blake Lively, hon gillar dem inte.

Jag sa att man måste älska Ryan efter hans tweets. Hon var sjukt skeptisk men höll med när jag läste upp dem.

img_1849.jpg

img_1802.jpg

img_1803.jpg

4
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00