20 saker ditt barn avslöjar om dig på förskolan

Förskolepedagoger om vad ditt barn säger på förskolan.

Jag bad ju er som jobbar på förskola berätta vad barnen säger om sina föräldrar. Alltså, jag älskar er. Och barn. Fyll gärna på i kommentarsfältet om ni kommer på fler saker. Älskar att det är så mycket snusk som avslöjas.  Här är 20 kommentarer jag fick på inlägget.

1.
1

2.

21

3.

19

4.

18

5.

17
6.

15

7.

14

8.
13

9.

12

10.
11

11. 
10

12.
9
13.
8
14.
7
15.
6
16.
5
17.
4
18.
3
19.
2

 1. Sara skriver:

  Man får verkligen höra mycket på förskolan. En kommentar jag aldrig kommer att glömma kom från ett barn med väldigt seriösa, konservativa föräldrar. Vi pratade om att vara naken, varpå barnet berättade: ”En gång när mamma och pappa var nakenfisar, satt mamma på pappas huvud!” Den bilden dök upp i mitt huvud varenda gång de föräldrarna klev in i hallen. 🙈😁

 2. Elin skriver:

  Vid lämning sa min dotter till förskoleläraren: min pappa säger att du har bautastor snippa!
  Bakgrunden var att vi hemma pratade om att lillebror har liten snopp och pappa har stor. På samma sätt konstaterade vi att dottern har liten snippa och mamma stor. Andra vuxna kvinnor har också stora, jättestora (och typ bautastora). Till och med dagisfröknarna.

 3. Linda skriver:

  ”Min mamma brukar slå pappa när han knarkar i sängen.”
  ”Oj då, vad gör pappa när han knarkar?”
  ”Så här *snarkljud*.

 4. Claire skriver:

  Älskar sånnahär historier!! 😂😂
  Måste bara berätta om en sak min bästa vän berättade om, en sak hon sa när hon var liten.. Jag tycker den är lika rolig varje gång.. Hon hade lite talfel och kunde inte riktigt uttala sj-ljuden.. Hon och hennes mamma var ute och lekte när hennes mamma helt plötsligt blev magsjuk (eller hon var väll redan det men blev akut bajsnödig), lämnade henne själv i sandlådan, då hennes morbror precis kommer förbi
  Morbrorn: Nejmen sitter du här själv?
  Min kompis: mamma är huk, hon bara hiiter och hiiter, hälv sitter jag här och leker med min hultpadda..

  Alltså ”mamma är sjuk, hon bara skiter och skiter, själv leker jag med min sköldpadda”

  Lika roligt varje gång 😂😂😂

 5. Bea skriver:

  Jag är förskollärare och ett av barnen hade precis kommit tillbaka från Thailand-semestern. Vi sitter i samlingen och han berättar om resan och säger ”resan var jättebra men vi blev lite sjuka. Mest mamma. Jag och pappa kräktes men mamma kräktes OCH hade diarré”

  Eller när vi varit ute i skogen och skall gå tillbaka till förskolan och vi frågar barnen vilken väg vi skall ta för att komma tillbaka. Varav en pojke på 3 år utbrister ”Den raka vägen!” (Fanns ingen rak väg) då frågade jag ”Hur tänker du då? Vilken väg är det?” Och han svarar ”Min mamma och pappa säger att jag alltid ska gå raka vägen hem” 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..