ANNONS

Mina bästa babyshower-aktivitetstips

/

pampersbanner

Måla magen

Något som jag ångrar bittert är att jag inte målade fler saker på min mage när jag var gravid. JA jag har bra fotbollsbilder, men möjligheterna är ju oändliga. Gör den blivande mamman en tjänst och måla coola saker på magen och ta kort. Kommer vara det finaste mamman har för resten av livet. Förutom barnet då kanske. Om det inte blir en riiiiktigt bra målning.

ximg_6384-613x920

papmers-hjartbalk

Så är din mamma-bok

Det bästa man kan ge sitt barn är relevant info om sig själv. Annars undrar barnet hela livet vem man egentligen var som ung och childfree.  Aka vem man egentligen är.

Gör en bok, typ Mina vänner-bok, med frågor som alla babyshowerbesökare får besvara.

Frågorna kan vara typ såna här:

5f05dda7f3f6164f258d4620f56dc5c7

papmers-hjartbalk

Blöjhälsningar

Jag bytte blöja tre gånger per natt de första månaderna av Sixtens liv. Varannan nattamning. Jag trodde att man skulle det. Jag hade inte ens reflekterat över att det fanns folk som inte gjorde det. Sixten bajsade dock var tionde dag (en gång gick det 22 dagar) så jag hann aldrig tycka att det var jobbigt med bajs. Jag blev glad av bajs. Men det var ju jobbigt att gå upp på nätterna och byta kiss.

I alla fall. En bra sak man kan göra på en babyshower är att alla vänner skriver hälsningar på en massa blöjor, så att mamman och pappan utöver överraskningen i blöjan får en överraskning PÅ den nya blöjan när de byter blöjor mitt i natten. Det kan vara vouchers, bara någon trevlig hälsning eller sånt som till exempel jag skulle uppskatta mest, nämligen roliga skämt jag alltså skulle läst mitt i natten.

img_0520.jpg
img_0519.jpg

snapseed-167.jpg

Här kan du läsa mer om Pampers New Baby och varför det är Pampers bästa blöja för nyfödda.

Glöm inte att tävla om en Babyshower (för din gravida vän) tillsammans med mama och Pampers, som jag kommer att vara med på! Gå in HÄR och tävla. Lycka till!

Här kan du även titta på steg för steg-beskrivningen av hur du kan göra en egen blöjtårta.

Läs mer om Pampers här.

papmers-hjartbalk

3
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00