ANNONS

Sixten blev bortskämd for life

/

I dag åkte vi skidor igen. Jag är så sjukt nöjd med Sixten som barn och skidpartner. Han är verkligen aldrig så lycklig som när han sportar. Att åka skidor med honom kan vara det roligaste jag gjort i år.

Han är SÅ bortskämd nu också, efter Jämtland. Vi var i Orsa Grönklitt i dag (hur bra att ett ställe heter Grön Klitt helt okommenterat) och han tyckte snön (snökanonsnö) inte var lika bra som i Jämtland, och att backarna var ”för korta för honom”. Jag menar lol, den här bergstoppen var för simpel. 

Harry gillade liftkarusellen mest. Han har lite mer av mina gener.

Men han lärde sig svänga.
0
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00