ANNONS

Sjukt impad av Danny Saucedos show

/

Min kropp väcker mig alltid på natten när jag inte hunnit blogga dagen innan. Jag vet inte om det är gulligt av den eller om den är störd i huvet. Nyss (klockan är 4:30) drömde jag att en kompis skrek ”DU HAR INTE BLOGGAT I DAG”.

Jag och mina kollegor var på Danny Saucedos show igår. Man fick biljett i goodiebagen på mamagalan.

Danny Saucedo krogshow nu

Jag blev SJUKT impad av ljuset (och HONOM, SOM HAN DANSAR). Har bara blivit impad av ljus vid typ solnedgångar tidigare, men nu satt jag och mumlade HUR går det här TILL, DAGENS TEKNIK alltså, som en pensionär.

Älskar Danny. Speciellt eftersom jag intervjuat honom två gånger och han kom ihåg saker om mig andra gången. Jag tycker alltså om honom för att han tillfredsställer min självupptagenhet. ❤️ Fin egenskap hos oss båda.

Man fick middag innan också. Mina underbara kollegor Hannah (som också bloggar på mama) och Lina.

Jag glömmer alltid hårsnoddar runt handleden. Det kan ju ha varit det brutala blodstoppet i armen jag vaknade av också. 

4
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00