ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Pampers

Allt du behöver till en babyshower (och några saker som du inte MÅSTE ha, men typ)

/

PampersBanner_babyshower

1. Blöjtårta

När mama frågade om jag ville göra ett samarbete med dem och Pampers som innefattade blöjtårtor jublade jag och skrek i skrift att jag älskade blöjtårtor mer än livet. Vilket är typ sant.

Blöjtårtor är ju en fantastisk konstruktionsidé. Sjukt bra att plocka blöjor från en tårta den första tiden. Allt känns lite mer event liksom. HÄR kan du se hur du gör en blöjtårta.

img_1755.jpg

2. Snyggfika

Min kompis Angelica hade det absolut snyggaste babyshowerfikat jag sett live, men hennes tvilling Jessica är bakexpert så man behöver ju inte gå så här all in om man inte känner en sådan. Men OM man känner en sådan och ska fixa någons babyshower ska man maxa den livsfördelen.

20140519-1107231

papmers-hjartbalk

3. Snipptårta

De här tårtorna fick min kollega innan hon skulle föda barn. Sjukt fina och ganska modesta ändå. De beställdes från ett vanligt konditori. Jag har ju sett blodigare, med ett huvud som kommer ut och sånt. Det behöver man inte ha eftersom det kan traumatisera föderskan.

11666256_10153288132748174_4000545144844827989_n

papmers-hjartbalk

4. Preggo-klubbor

Det bjöds på såna här klubbor på min babyshower. En färg för varje krämpa. Grön mot foglossning, orange mot illamående osv. HUR BRA? De innehöll dock samma sak allihopa så jag garanterar ingenting. Plus, de är köpta i Thailand så lite svåra att få tag på.

img_2850.jpg

5. Don’t have ugly children-tuggummin

Såna här tuggummin hade min syster lagt fram på min babyshower. Man kan tro att det är en valfri sak att ha med på en babyshower, men det sker på egen risk i så fall.

tuggumi

6.  En viktig sak (har dock aldrig sett det förr) är att pynta hela stället med massa små blöjbebisar med strumpor på huvudet. De här är gjorda av Pampers minsta blöja Pampers New Baby. HÄR kan du läsa mer om Pampers produkter. 

img_2845.jpg

papmers-hjartbalk

OBS ta gummisnodd runt blöjan annars fläker de ut sig för mycket, bebisarna.

img_2842.jpg

Harry har döpt de här till Olof, Sander, Bajan och Sara (?)

img_2847.jpg

papmers-hjartbalk

De har VERKLIGEN missuppfattat anledningen till sin existens.

img_2846.jpg

papmers-hjartbalk

7. Övriga saker som kan vara bra att ha, är pyntsaker man har på kalas: Ballonger, vimplar och pompoms (vill man göra att något ser sinnessjukt lyxigt ut ska man alltid ha pompoms har jag lärt mig).

Rösta på din favoritblöjtårta här och vinn blöjor från Pampers!

2
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00