Dagens gråtning

Tack för kommentarerna på förra inlägget. Så fina så jag dör. Jag började gråta IGEN flera gånger. Kände mig otroligt självgod.

Jag är å andra sidan väldigt lättgråten these days (Nej jag är inte gravid än, men jag tycker att det är gulligt att ni frågar om det ibland).

ÄLSKAR att det finns folk som alltid läst och aldrig kommenterat och kommenterade för första gången på tio år igår.

Den här kommentaren gjorde mig extra glad för jag hade glömt denna incident.

 

Namnlöst

 

Här är det 10 år gamla inlägget.

dermot

 1. Lisa skriver:

  Tack för ett gott skratt här i min egen ynklighet.😂 Influensa och inne på 7:e dagen. 😫

 2. Linda skriver:

  Alltså HAHAHAHA! Skrattade rakt ut trots att jag försökte hejda mig och lät som en katt som kvävs av sitt eget mjau eller nåt xD kan såå se detta framför mig och det blir bara roligare och roligare ju mer jag tänker på det!
  För övrigt hittade jag hit rätt nyligen tack vare dina sköna videos ihop med HejHejVardag, och jag är SÅLD! Ska djupdyka i arkivet nån dag när jag har tid, känns som att det finns en guldgruva att upptäcka där <3

 3. Karran skriver:

  Hej 👋 Ganska ny bloggläsare här. Detta var typ det roligaste jag läst, med lite igenkänning på något sätt. Ligger mellan 3 månaders bebis som äääntligen somnat i spälis och man som också sover och fnissar så tyst jag kan för mig själv- inte lätt att inte skratta högt åt detta- får verkligen kväva mina skratt, så kul!! 😂Tack för detta underbara story!!

 4. Malou skriver:

  Oh no nu sitter jag och skrattar högt på jobbet

 5. MariaL skriver:

  Som jag har skrattat åt detta inlägg!!! Somnade med ett bubblande skratt i magen och läste det igen till frukost och frustade ut filen! Ser scenariot framför mej och hör rösten…You made my day! Du e underbar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..