I annonssamarbete med APOTEKET

Jag och Harry har gjort en film om hur jag ser ut när jag är nojig

Harry har varit skådis igen.

 


Här är en film om vad som händer när Harry har överdoserat hostmedicin.

Då chattar man med en farmaceut.

I Apotekets app kan man chatta med en farmaceut dygnet runt. (Även om man inte vill chatta ett helt dygn, så är det alltså möjligt.) Hur bra som helst när man mitt i natten har ett kruppbarn och inte vet hur stor dos airomir man kan ta, eller vill veta om man kan blanda Ipren och Alvedon till barn.

I appen får man också en påminnelse när det är dags att hämta ut ett nytt recept, och man får en påminnelse när det är dags att hämta ut ny medicin!

Det finns också en direktlänk till Min Doktor, där man kan prata med en läkare! Ladda ner appen som heter ”Mina recept”.

10
12

1

2

3

5

6

7
LOADING..