I annonssamarbete med PAMPERS

Jag och min tårta har blivit filmade!

Pampers ville att vi skulle göra en film där jag berättar hur jag gör slottblöjtårtan. HURRA!

 

PampersBanner_babyshower


 

Pampers gillade min slottblöjtårta och ville att jag skulle göra en film på hur man gör den. Och berätta samtidigt. Och jag insåg att jag är så SJUKT dålig på att göra två saker samtidigt (prata, göra blöjtårta – too complicated). I filmen berättar jag även andra saker, till exempel om hur man gör för att göra sina barn snygga, så se den om ni är intresserade av det!

Du kan fortfarande rösta i blöjtårteutmaningen och vinna blöjor (läs här om varför Premium Protection New Baby är Pampers bästa blöja till nyfödda) till ett värde av 900 kronor och en årsprenumeration på tidningen mama.

Om du inte har lika mycket hybris som jag och vill göra en simplare version av blöjtårta finns en bra guide här.

unnamed-1-720x55

  1. sanna skriver:

    här har man läst din blogg i flera år och aldrig lyssnat till din röst. alltså wow, den är så vacker <3 vilken härlig röst du har ! så go lugn och behaglig. kul <3 snygg tårta också ! kramar

    1. Men gullis!!!❤️❤️❤️❤️😘😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..