ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Pampers

Jag och min tårta har blivit filmade!

/

PampersBanner_babyshower


 

Pampers gillade min slottblöjtårta och ville att jag skulle göra en film på hur man gör den. Och berätta samtidigt. Och jag insåg att jag är så SJUKT dålig på att göra två saker samtidigt (prata, göra blöjtårta – too complicated). I filmen berättar jag även andra saker, till exempel om hur man gör för att göra sina barn snygga, så se den om ni är intresserade av det!

Du kan fortfarande rösta i blöjtårteutmaningen och vinna blöjor (läs här om varför Premium Protection New Baby är Pampers bästa blöja till nyfödda) till ett värde av 900 kronor och en årsprenumeration på tidningen mama.

Om du inte har lika mycket hybris som jag och vill göra en simplare version av blöjtårta finns en bra guide här.

unnamed-1-720x55

2
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00