I annonssamarbete med PåGEN

Mina snyggaste mackor just nu

Tävla om att göra bästa mackan!

FullSizeRender
Jag har alltid käkat mackor till frukost. Och mina barn med. Mackor är bäst.
Mina 2 hetaste frukosttips:
1. Lek frukostleken. Den gör att alla sitter still och har sjukt trevligt. Reglerna varierar men den går i princip till så att alla gissar vad som kommer hända under dagen. Vem kommer ramla värst, vem kommer springa längst, vem kommer skratta högst, vem kommer säga det roligaste skämtet, vem kommer fisa högst osv. Sedan redovisar alla sina resultat vid middagen.
2. Gör snygga mackor om du vill bli älskad och om det är något speciellt du vill att barnen ska få i sig. Robothud är alltid gott OAVSETT vad den är gjord av.
2b. Rosta LingonGrova. SÅ konstigt när man träffar folk som aldrig gjort det, typ som när man träffar folk som aldrig sett Ebba och Didrik.
Tävla med din snyggaste macka av det du hittar i kylen! Lägg upp mackan på Instagram, skriv vilka ingredienser du använt och hashtagga #lingongrova och #bästafrukostmackan. Första pris är ett frukost-set från Sagaform och en månadskonsumtion LingonGrova.
Läs mer om tävlingen HÄR.
Den pågår fram till 9 april.
LOADING..