ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bonniers Bokklubbar

Lästips!! Här är de bästa böckerna

/

bok1
img_4861.jpg

För ett par dagar sedan var jag på pressfrukost på Bonniers Bokklubbar, som avslöjade vilka 12 böcker som är nominerade till Årets Bok.

Jag har bara läst två av de nominerade (Glöm mig och Törst). Eller jag överdrev nu. Törst är för läskig och jag pallar liksom inte läsa klart den. Jag tänker bara på min död. Men om ni tror att ni är odödliga ska ni läsa den.
De tolv böckerna har valts ut av en jury som verkar så sjukt bra och kompetent att jag LÄNGTAR efter att läsa alla böckerna (förutom Törst då). Jag pratade med en i juryn och hon var så trevlig att jag dessutom skulle kunna låta henne styra hela mitt liv.
Kriterier för nominering:
  • Hög språklig kvalitet
  • Väl berättad historia sett till handling, karaktär och miljö
  • Tilltala en bred läsekrets
  • Svensk och utländsk skönlitteratur
  • Utgiven på svenska i Sverige (oberoende av förlag) under 1 maj 16- 30 april 2017
Rösta på böckerna här, och framförallt, gå in och se vilka böcker du ska läsa om du är clueless på bokfronten. Man kan rösta en gång om dagen ända fram till 20 augusti. 
Du kan vinna ALLA böckerna på en gång, håll utkik på min instagram om några dagar (knivlisa).

bok2


img_4830.jpgimg_4832.jpg

Jag pratade med Sofia och Kattakvack. Jag var superorolig för Harry som just då var hos doktorn eftersom jag trodde att en äppelbit åkt ner i lungorna då han började hosta som en galning. (Long story men det var ingen äppelbit i alla fall) Jag krävde att de skulle lugna mig.
De: Nej men även om det skulle vara en äppelbit i lungorna så är den ju liksom..
Jag: Organisk? (jag visste vad de menade pga hade redan googlat om det möjligtvis kan funka så)
De: Ja. Så den försvinner efter ett tag.
Jag: Men nu killgissar ni bara.
De: Ja alltså det går ju inte att lugna dig utan att killgissa.
Heh.
bok4
1
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00