ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bonniers Bokklubbar

Få en GRATIS BOK som proffsläsare har valt ut

/

 

img_5656.jpg

När jag var sju år, som på bilden, gick jag med i min första bokklubb. Varje gång det kom en ny bok hängde jag filtar runt trappan och satte mig under den, i läskojan, och läste några dagar i sträck. Eller. Det kan jag ju INTE  ha gjort eftersom jag gick i skolan och sånt, men jag minns det så. Månadens absoluta höjdpunkt i alla fall.

Jag fortsatte vara med i bokklubbar ända tills jag var typ 16, och några av böckerna jag läste under den perioden är med på 30 i topp-listan över bästa barndomsupplevelserna. Och då hade jag ändå en underbar barndom även live.

Jag har nu testat på hur det är att vara medlem i bokklubb även som vuxen, och jag upptäcker att jag har saknat det. Framförallt för att man känner sig lite förpliktigad att läsa, vilket är något positivt. Det finns liksom inte att man INTE läser en bok som är en bokklubbsbok.

När man är med i Bonniers bokklubb får man varje månad en tidning som heter Bokspegeln, där LÄSPROFFS valt ut vilka 2-3 böcker som ska bli månadens bok som säljs till lägsta pris-garanti (159 kr). Jag har träffat en av de professionella läsarna, och de läser alltså jääääättemånga böcker på sin fritid, för att kunna välja ut de bästa, alltid i olika genres.

Det går så klart att välja vilken bok man vill ha från Bokspegeln som kommer i brevlådan, men jag gillar att någon annan ska välja vad jag ska läsa.

Typ av samma anledning som jag ÄLSKAR flygplansmat. Jag älskar att någon annan bestämt vad jag ska äta. Tusen gånger hellre än att välja själv. Dessutom låter jag alltid Linus välja mat till mig på restaurang, eftersom jag vill ha överraskningen, och jag orkar inte välja.

För några dagar sedan fick jag de här böckerna, som alla tre är månadens bok.

img_5653-1.jpg

Du kan prova på hur det är att vara medlem i Bonniers bokklubb HELT utan förpliktelser.

Anmäl dig som medlem HÄR. Du får en rabattcheck att använda till en utvald bok med lägsta pris-garanti plus porto, så du får den helt utan kostnad. Inga böcker fortsätter komma automatiskt!

img_5636.jpg

Den här bilden tog Harry. Det är perfekt att ha solglasögon när man läser eftersom jag gråter så ofta.

img_5639-1.jpg

Den här är än så länge inte jättesorglig men jag gråter ändå bara för att den involverar barn som mår dåligt.

img_5637.jpg

img_5646-1.jpg

img_5649-1.jpg

0
17

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00