ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Bonniers Bokklubbar

Man kan vara i bokslukaråldern även som vuxen

/

För ett tag sedan var jag på Bonniers Bokklubbar och pratade med de som jobbar där.

De hade KLUBBOR i rummet där de brukar ha klubbmöten. Sjukt kul, jag hade inte kunnat känna mig mer hemma.

img_5945.jpg

Alla som jobbar där verkar älska böcker mer än något annat. Som att de lever kvar i bokslukaråldern och har gjort det hela livet och alltid tänkt att de absolut inte kan tänka sig att jobba med något annat än böcker.

Exakt som att träffa mig själv när jag var typ nio år alltså. När jag var nio år var nästan allt jag tänkte på boken som jag just då läste, och när jag hade läst ut den skrev jag antingen alternativa slut eller försökte hitta en ny.

Ett exempel på att de på Bonniers Bokklubbar lever kvar i bokslukaråldern är att de gör en nättidning om böcker för SKOJS skull.

De sa typ: ”Vi har ju våra vanliga jobb men vi kände att det saknas en tidning om böcker så vi gör en utöver våra vanliga arbetsuppgifter, för att det känns viktigt och är kul.” Senaste numret av tidningen, som heter Inspiration, finns att läsa gratis här (även tidigare nummer finns).

Den innehåller författarintervjuer och boktips och är precis vad man behöver när man till exempel har haft några barnalstrande år och inte längre har någon koll, men precis har kommit på att man kan ha en bok på toaletten och skenbajsa länge bara för att få läsa. (Ja, det är då jag bloggar, men jag skenbajsar dubbelt så ofta nu och läser varannan gång!).

Här är lite klipp ur tidningen:

img_5942.jpg

Läs hela listan med med böcker som redaktionen valt ut, här.  Jag måste läsa alla.

Den innehåller även lästips från författare:

flora

sifie
Namnlöst 4

Saga-sagor som för övrigt vi också läser.

Och en barnbokspanel!

img_5946.jpg

img_5947.jpg

Bonniers bokklubbar har också en instagram, @bonniersbokklubbar

med lästips!

bonniers

Du kan prova på hur det är att vara medlem i Bonniers bokklubb HELT utan förpliktelser.

Anmäl dig som medlem HÄR. Du får en check att använda till en utvald bok med lägsta pris-garanti plus porto, så du får boken helt utan kostnad. Inga böcker fortsätter komma automatiskt!

0
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00