ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED C More

Filmbevis på att jag kan alla Astrid Lindgren-repliker

/

img_6663.jpg

När jag var liten kunde jag alla Alla vi barn i Bullerbyn-avsnitt, Pippiavsnitt och Madickenavsnitt utantill. När jag tittar på dem nu kommer jag fortfarande ihåg typ alla repliker.

Å ena sidan blir jag glad att min hjärna inte är helt förstörd, vilket jag ju misstänker ibland. Å andra sidan är det frustrerande att hjärnan prioriterar att minnas saker som jag så sällan ens får skryta med.

Replikbevis:

Nu finns hela SF Kids utbud på C More. Vilket innebär ytterligare 3691 serieepisoder, 48 filmer och 67 olika serier (massor av Astrid Lindgren).

Det är ingen bindningstid, tjänsten är reklamfri och det är superlätt att komma igång. Titta antingen i ipaden eller skicka över till tv:n.

Du får testa en månad gratis utan bindningstid HÄR.

C More har även ett svinbra vuxenutbud med filmer och serier, som Girls (som jag fortfarande inte sett), Jordskott (som jag fortfarande inte sett) och min bästa serie: 30 grader i februari.

Jag tänker att det är PERFEKT för en person som är föräldraledig med en bebis som sover på dagen och storasyskonet är på förskola. Säger jag bittert eftersom jag aldrig hade någon sådan tid. Men grattis till dig, titta på serier för bövelen.

Namnlöst

0
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00