ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Telia

Nu kan jag åka till stugan utan att dö

/

Jag har testat Telia Sense sedan förra året, och en av de allra bästa sakerna är ju att barnen kan streama filmer när vi åker långt med bilen.

MEN.

Det allra bästa: Jag är ju som bekant beroende (och besatt) av internet själv. Och vi reser ganska ofta till ställen (olika stugor i Jämtland) där bara Telia har täckning. Eftersom jag inte har Telia (än) i mobilen var jag förut helt utan internet i flera dagar. ”Åh vad skööönt” säger min ickeberoende ickeförstående omgivning. JAG MÅSTE JU BLOGGA OCH SÅNT. KOLLA INSTA. KOLLA YOUTUBE-KATTER. Men nu, nu är det bara att gå ut till bilen. Full täckning, typ. Och det bästa är att ingen märker det, för jag har ju bara gått på utedasset. Geni.

Sen kommer Linus ut och letar. Då ser jag ut så här, fast osminkad och otvättad eftersom vi är i en stuga då.

img_7951.jpg

Här är en bild från Jämtland där jag definitivt inte har någon internettillgång. Jag valde denna bild eftersom jag blev extremt chockad över hur stor jag var. Det vill jag verkligen inte att ni ska missa.

Bildresultat för knivlisa jämtland

För att få wifi i bilen stoppar man bara in den här mojängen på ett ställe under ratten.

img_7949-1.jpg

Det kostar 99 kronor i månaden och för det får man 20 GB, som funkar i hela EU/EES utan extra kostnad.

Läs allt om Telia Sense och alla ytterligare funktioner HÄR.

img_7947.jpg

img_7948.jpg

0
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00